Daha önce hava muhalefeti nedeniyle ertelenen Çankaya Mahallesi İftar Programı 3 bin kişinin katılımıyla yapıldı. Çankaya Mahallesi İftar Programında konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, “1 ay boyunca kardeşlik, barış ve hoşgörü düzenini oluşturalım diye oruç tuttuk, ibadet ettik. Allah hepsini kabul etsin” dedi.

Odunpazarı Belediyesi; 75. Yıl, Gündoğdu, Emek,  Yenikent, Orhangazi, Osmangazi, Vişnelik, Gökmeydan, Büyükdere, Erenköy, Kırmızıtoprak, Vadişehir-Ihlamurkent, Huzur Mahalleleri ve Odunpazarı Meydanı’nda gerçekleştirdiği iftar programının ardından Çankaya Mahallesi’nde iftar programı düzenledi. Çankaya Mahallesi Açık Pazar Yeri’nde gerçekleştirilen iftar programına Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, CHP Eskişehir İl Başkanı Rabia Akman ve Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda konuşan Başkan Kazım Kurt, “Allah oruçlarınızı kabul etsin. Ramazan Ayı’nın sonuna geliyoruz. 1 ay boyunca kardeşlik, barış ve hoşgörü düzenini oluşturalım diye oruç tuttuk, ibadet ettik. Allah hepsini kabul etsin. Her zaman el ele olacağız, ekmeğimizi aşımızı paylaşmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde bayram sevinci sürekli olsun. Türkiye’de artık yeni bir değişime, dönüşüme ihtiyaç var. Bunun için de uygun bir zaman var. 24 Haziran seçimleri herkesin dikkatlice, düşünerek ve Türkiye’yi ileriye götürerek hareket edeceğin bir dönem. Ben hayırlı olmasını diliyorum. Hepinize güveniyorum. Saygılar sunuyorum” dedi.  

İftar programında oruçlarını açan vatandaşlar, dileklerini ve sıkıntılarını birebir Başkan Kurt’a iletti. Tek tek masaları gezen Başkan Kurt, vatandaşlar ile bir süre sohbet etti. Başkan Kurt, vatandaşların dilek, şikâyet ve dileklerini dinledi.

Başkan Kazım Kurt, iftar programının ardından esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kurt, 24 Haziran 2018 Pazar Günü gerçekleşecek olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin önemine dikkat çekti. 24 Haziran’da gerçekleşecek seçimlerin Türkiye için hayati önem taşıdığını vurgulayan Başkan Kurt, “25 Haziran daha güzel bir gün olacak” dedi.