AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Eskişehir'de inşası devam eden yeni yatırımların bağlantı yollarını yerinde inceledi.

Karacan'ın iletişim ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 71 Evler ve Şehir Hastanesi köprülü kavşağını yerinde inceleyen Karacan, burada Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü yetkililerinden süreçle ilgili bilgi aldı.

Şehir Hastanesi çevresinde oluşabilecek trafik yoğunluğunu en aza indirebilmek ve vatandaşların konforlu bir yolculuk yapabilmesi için söz konusu yere köprülü kavşak çalışması gerçekleştirdiklerini anımsatan Karacan, "Bu kavşak en kısa sürede faaliyete geçecek. Hedef, ana trafiği yeni yıla kadar üstten vermek." ifadelerini kullandı.

Eskişehir-Sarıcakaya karayolunda incelemeler yapan ve çalışmalar hakkında Karayolları yetkililerinden bilgi alan Karacan, "Görüyorum ki bölünmüş yol yapım çalışmaları hızla devam ediyor. 2,2 kilometresi biten yol çok güzel olmuş, Eskişehirli hemşehrilerimize şimdiden hayırlı olmasını dilerim." değerlendirmesinde bulundu.