Odunpazarı Belediyesi mahallelerde gerçekleştirdiği iftar yemeğine Gökmeydan Mahallesi’nin ardından Büyükdere Mahallesi’nde devam etti. Büyükdere Cemevi yanındaki toprak sahada gerçekleştirilen iftar yemeğine Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’un yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

“TÜRKİYE AYDINLIK GÜNLERİ GÖRECEK”

İftar yemeğinde konuşan Başkan Kurt, “Yepyeni günlerin ve konuların tartışılacağı bir döneme giriyoruz. Umutsuzluk yok. Türkiye aydınlık günleri görecek. Türkiye atanamayan öğretmenlerin sorununa son verecek İşsizliği bitirecek ve hak, hukuk, adalet yürüyüşünü tamamlayacak. Kazanacağız başka çaresi yok. Sizlerin desteği ve gayretiyle güzel günleri hep birlikte kuracağız. Afiyet olsun diyorum. Saygılar sunuyorum” dedi.

İftar programında oruçlarını açan vatandaşlar, dileklerini ve sıkıntılarını birebir Başkan Kurt’a iletti. Vatandaşlar ile bir süre sohbet eden Başkan Kurt; vatandaşların dilek, şikâyet ve isteklerini dinledi. Başkan Kazım Kurt, iftar yemeğinin ardından Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı’nı ziyaret etti.

Muharrem İnce Erenköy Mahallesi’ndeki iftar yemeğine katılacak

Odunpazarı Belediyesi Ramazan etkinlikleri, mahallelerde verilecek iftar yemekleri ile devam edecek. Bir sonraki iftar programı 6 Haziran Çarşamba Günü (bugün) CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin de katılımıyla Erenköy Mahallesi Açık Pazar Yerinde gerçekleşecek.

Odunpazarı Belediyesi’nin Merkez Mahallelerdeki İftar Programı ise şöyle:

07 Haziran 2018 Perşembe Günü Kırmızıtoprak Mahallesi Halk Merkezi Önü Vişne Sok.

08 Haziran 2018 Cuma Günü Vadişehir-Ihlamurkent Mahallesi Ihlamurkent Halk Merkezi Önü Nevruz Cad.

09 Haziran 2018 Cumartesi Günü Huzur Mahallesi Devlet Hastanesi Üstü Otopark Yanı

11 Haziran 2018 Pazartesi Günü Odunpazarı Meydanı Hicri Sezen Parkı