Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’un başkanlığında gerçekleşti. 15 adet gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında, komisyonlardan gelen gündem maddelerinin hepsi oy birliği ile kabul edildi.

RAHMETLE ANIYORUZ

Meclis toplantısında konuşan Başkan Kazım Kurt, Mustafa Kemal Atatürk’e özlemle ihtiyaç hissedilen bir dönem yaşandığını kaydetti. Mustafa Kemal Atatürk’ün 10 Kasım’da çeşitli etkinlikler ile anılacağını ifade eden Başkan Kurt, “Benim düşüncelerim ile bilim arasında bir çelişki varsa bilimi tercih edin, diyen bir liderin Türkiye’ye kolay kolay bir daha gelmeyeceğini görüyoruz ve rahmetle anıyoruz” dedi.

KAZIM KURT’TAN ATANAMAYAN ÖĞRETMENLER HATIRLATMASI

24 Kasım’ın Öğretmenler Günün olduğunu söyleyen Başkan Kurt, öğretmenlerin gününü kutladı. “Her ne kadar sıkıntılı bir dönemden geçiyorlarsa da, atanamayan öğretmenlerimizin de 24 Kasımlarda mutlu edilmesi gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu. Başkan Kazım Kurt, 24 Kasım 2018 Cumartesi Günü, Vadişehir’de yer alan Türkan Saylan Parkı’na; Türkan Saylan’ın anıtını dikeceklerini duyurdu.

BEN ORGANLARIMI BAĞIŞLADIM

Konuşmasında organ bağışına değinen Başkan Kurt, kök hücre ve organ bağışı konusunda bütün yurttaşları duyarlı olmaya çağırdı. “Ben organlarımı bağışladım” diyen Kazım Kurt, organ nakli bekleyen yurttaşlar için herkesin doğrultuda hareket etmesinin hayati önem taşıdığını ifade etti.

Bir sonraki meclis toplantısının tarihi 03 Aralık 2018 Pazartesi Günü saat 17:30 olarak belirlendi.