7 Ekim’de yapılacak olan seçimler için iddialı hazırlanan Başkan Adayı Sezer, kamuoyunca da büyük ilgi görüyor. Önceki akşam Es-Tv’de canlı olarak yayınlanan programa katılan Başkan adayı Sezer, gazeteci Sadi Seda’nın sorularını yanıtladı.

ETO MERKEZDE OLMALI
Sezer, canlı yayında mevcut yönetime eleştiriler getirirken, yapımı devam eden hizmet binası inşaatı konusunda, “Ticaret Odası, üyesinin her zaman ulaşacağı merkezi bir yerde olmalı” dedi. Sezer, göreve gelmesi ile birlikte Eskişehirli ticaret üyelerine en kolay, en hızlı ve en düzenli hizmeti vereceklerini de dile getirdi.

KİMSEYLE BİRLEŞME DÜŞÜNCEMİZ YOK
Sezer, katıldığı programda, kendisi hakkında ortaya atılan “bir başka bir liste altında seçime girebilir” iddialarını da yanıtladı. Böyle bir düşence içerinde asla olmadıklarını ifade eden Sezer, “Bu konudaki düşüncelerimizi daha önce açıkladık. Herhangi bir adayla birlikte seçime girme gibi bir düşünce içerisinde değiliz. Ekibimizle birlikte bu seçimde yer alacağız. Bizimle birlikte olmak isteyen herkese de kapımız sonuna kadar açık!” diyerek bu tartışmalara son noktayı koydu.

GERÇEK İŞLERİNİ UNUTTULAR
Ticaret Odası’nın son zamanlarda sıkça sosyal projeler içerisinde yer aldığına da dikkat çeken Sezer; “Odamız sürekli sergiler, müzeler gibi alanlarda görünüyor. Bu tür etkinliklere daha fazla zaman ayrılıyor. Biz kimseye ‘sosyal etkinlik düzenlemeyin’ demiyoruz. Bizi ‘gerçek işinizi unutmayın’ diyoruz. Maalesef bugün ETO’nun ana işini unutulmuş durumda. Biz üyelerimize ETO’nun asıl yapması gereken işlerle hizmette bulunacağız” ifadelerini kullandı.