Tepebaşı Belediyesi ve Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) işbirliğinde hizmete kazandırılan, Türkiye’de ilk ve tek konumundaki Engelliler Montaj Atölyesi, hizmet vermeye başladı. Engelli Montaj Atölyesi öğretmen ve öğrencileri Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’yi ziyaret etti. Ziyarette Yönetim Kurulu Üyeleri Yavuz Ayva, Hamza Tınas, Denetim Kurulu Üyesi Samet Özkaya ve Bölge Müdürü Erhan Tatar da yer aldı.

Daha da güçlü hale geleceğiz

“Sizlerin sayesinde Eskişehir’in sanayisi güçlenmeye başladı” diyen Başkan Nadir Küpeli,  “Organize sanayi bölgesine hoş geldiniz. Eskiden şehir merkezindeydiniz şimdi üretimin kalbine geldiniz. Ülkemizin kalkınmasına artık sizlerde emek verip, katkıda bulunuyorsunuz. Sizlerin sayesinde Eskişehir’in sanayisi de güçlenmeye başladı. Ne mutlu sizlere, sizleri kutluyorum. İyi ki varsınız. Siz o ürünleri yaptıkça ülkemiz, şehrimiz ve EOSB daha da güçlü hale gelecek. Sizlerle beraber hayata bakış açımızda değişti. Bizler sizlerle beraberiz. Sorununuz olduğu zaman bizlerle beraber iletişim kurmaktan çekinmeyiniz. Yaptığınız işlerin çok güzel olduğunu, sorunsuz olduğunu duyduk. Açılıştan sonra bazı firmaların sizleri çok beğendiğini ve sizlere iş vermek istediklerini biliyoruz. Bizi çok mutlu etti” ifadelerinde bulundu.

Türkiye’de ilk ve tek

Başkan Küpeli Tepebaşı Belediyesi ve EOSB olarak bir ilke imza attıklarını belirterek,  “Tepebaşı Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum. İyiki bize böyle bir teklif geldi. Ülkemizde bu anlamda yapılan bir atölye yok. Bunların sayısının artırılmasını diliyoruz” dedi.

ESOB fabrikalardan ibaret değil

Sosyal projelerin kendileri için önemli olduğunu söyleyen Başkan Küpeli, “Organize Sanayi bölgesinin sadece fabrikalardan ibaret olmadığını dile getiriyoruz. Atölye bu örneklerden bir tanesi. Biz sosyal yönü de güçlü olan bir yönetimiz. Dolayısıyla bu sosyal proje sizlerle beraber çok anlam kazandı” diye konuştu. Daha sonra konuşan öğrenciler böylesi önemli bir atölyenin faaliyete geçmesinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, Tepebaşı Belediyesi ve ESOB’ne teşekkür ettiler. Ziyaretin sonunda pasta kesilirken, öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.