Odunpazarı Belediyesi’nin 2014-2019 döneminin son meclis toplantısı olma özelliği de taşıyan Meclis Toplantısı’nda Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, tüm meclis üyelerine teşekkür plaketi takdim etti.

Meclis toplantısında konuşan Başkan Kurt, 5 yıl boyunca Odunpazarı Meclisi’nde görev yapan meclis üyelerine teşekkür etti. Başkan Kurt, “Ben bu 5 yıl içinde sizlerle birlikte çalışmaktan büyük bir keyif aldım, memnuniyet duydum. Odunpazarı İlçesi için doğru işler yaptık. İyi kararlar verdik. Dikkat ederseniz gündem dışı bir madde getirmemeye çaba gösterdim, hazırlıklı olmak açısından bunu bilerek yaptık. Almış olduğumuz kararların büyük bir bölümünü oy birliği ile aldık. O nedenle de teşekkür ediyorum. Olcay Çokar, bizim değer verdiğimiz bir başkan yardımcımızdı, kendisini görevi başındayken kaybettik. Allahtan rahmet eylesin. Geçen ay almış olduğumuz karar gereği bir parka Olcay Çokar’ın adını vereceğiz. 19 Mart Salı Günü Olcay Çokar Parkı’nın açılışı olacak. Ben herkesi açılışımıza davet ediyorum” dedi.    

Gerçekleştirilen meclis toplantısında 5 adet gündem maddesi görüşüldü. Gündem maddelerinin hepsi oy birliği ile kabul edildi.