Mahmudiye Belediyesi ve CHP Eskişehir Kadın Kolları Başkanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü ücretsiz göz taramasına halkın ilgisi oldukça yoğundu. 120 vatandaşın belediye binasında yapılan göz taraması halkın büyük takdirini kazandı.

Doktorlar vatandaşlar ile tek tek ilgilenerek göz rahatsızlığı olan vatandaşlara son durumları hakkında bilgiler verdi.

Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan'ın etkinlikte yaptığı konuşmada, "Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ilçedeki vatandaşları göz taramasından geçirdik. Halkımızın gösterdiği teveccüh, bizi daha da yüreklendirdi. Sağlık, insan için en kıymetli hazinedir. Biz de bu bilinçle yürüttüğümüz çalışmalara hız kesmeden devam edeceğiz. Ben de hemşerilerimize bize gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederim" dedi.

Chp Eskişehir Kadın Kolları Başkanı Figen Kahya ise, "Göz, insanlar için en önemli organlardan bir tanesidir. Göz sağlığı bozulan bir insanın hayat kalitesi de düşer. Her sağlık probleminde olduğu gibi, gözde de erken teşhis çok önemlidir. Bu bilinçle, bir göz sağlığı taraması başlattık. Başta çocuklarımız olmak üzere, Mahmudiye'de yaşayan 7'den 70'e herkes bu hizmetten ücretsiz yararlanabilir" dedi.