Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın siyasi isimler ile temasları sürüyor.

Son olarak CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Başkan Ataç’ı makamında ziyaret etti. Buluşmada Başkan Ataç ve Milletvekili Purçu, ülke gündemine ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Ataç ayrıca misafirine Tepebaşı Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler aktardı ve Sukurusu Uygulama Merkezi ile Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu eserlerini tanıttı.

“Ahmet Başkanımızın bu şehirde ciddi emekleri var”

Milletvekili Purçu ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, benim can dostumdur. Çalışkan, vizyonu çok geniş bir insan ve değerli bir büyüğümdür. Bugün yaptığım bu ziyaretten dolayı da çok memnun oldum. Tepebaşı Belediyesi’nin çalışmalarını da yakından takip eden bir milletvekiliyim. Yurtdışı deneyimlerim oldu, Avrupa Konseyi’nde de görev yaptım. Tepebaşı’na geldiğimde kendimi Brüksel’e, Strazburg’a gitmiş gibi hissediyorum. Çünkü Tepebaşı’nın o şehirlerden hiçbir eksiği yok, fazlası var. Sayın Ahmet Başkanımızın bu şehirde ciddi emekleri var. Gerçekten Tepebaşı’yla ve Ahmet Başkanımız ile gurur duyuyorum. Biz bu çalışmaları, Türkiye’nin farklı kentlerine yaymak için çalışıyoruz. Burada olduğum için çok mutlu ve gururluyum” diye konuştu.

Başkan Ataç: Ülkemizi güzel günlere taşıyacağız

Başkan Ataç ise konuğuna ziyaretinden ötürü teşekkür ederek, “Sayın Özcan Purçu çok çalışkan bir milletvekilimiz. Avrupa’da uzun yıllar önemli görevler yaparak ülkemizi temsil etti. Abi-kardeş ilişkimizden dolayı çok mutluyum. Kendisi TBMM’de de başarılı işler sürdürüyor, Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’nun da takdirini kazanmayı başarmış bir isim. Bugün kentimizde bir takım temaslarda bulunacak. Partimizin başarısı için bizler yerelde, milletvekillerimiz genelde çalışmaya devam edeceğiz. Böylelikle ülkemizi de güzel günlere taşıyacağız. Ziyareti için tekrar teşekkürlerimi sunuyorum” sözlerini kullandı.

Tepebaşı belediye başkan yardımcılarının da yer aldığı ziyaret sonunda Başkan Ataç, konuğu Purçu’ya “Eskişehir: Kökleri Derinde Yepyeni Bir Şehir” kitabı ile Devrim otomobilinin camdan bir figürünü armağan etti.