Odunpazarı Belediyesi’nin örnek uygulaması Geçici Hayvan Bakımevi, çocuklara hayvan sevgisini aşılamak amacıyla 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde öğrencileri ağırladı. 

Odunpazarı Belediyesi kreşleri, Ataçağ Koleji ve Odunpazarı Belediyesi Engelsiz Kültür ve Sanat Merkezi’nden birçok öğrenci ve öğretmen, bu anlamlı günde Odunpazarı Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi’ni ziyaret etti. Merkezi gezen öğrenciler, yavru kedi ve köpeklere yoğun ilgi gösterirken öğretmenler hijyenik ve profesyonel bakım için görevlilere teşekkür etti. Bakımevi yetkilileri de öğrencilere meyve suyu ve kek ikram etti.  

HER ZAMAN CAN DOSTLARIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Öğrencilerin Geçici Hayvan Bakımevi’ni ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade eden yetkililer, “Odunpazarı Belediyesi olarak can dostlarımızın her zaman yanındayız. Başkanımız Kazım Kurt’un öncülüğünde üretken ve sosyal belediyecilik anlayışıyla senede 1 gün değil her zaman can dostlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Başkan Kurt’un talimatı ile Geçici Hayvan Bakımevimizi genişleterek, yerden ısıtma sistemi kurduk. Can dostlarımız artık kış aylarını daha rahat geçirecek. Ziyaretleri için bütün öğretmen ve öğrencilere can dostlarımız adına teşekkür ederiz” dedi.