Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman, Başkan Yardımcıları Metin Özabuş, Gökhan Çalışkan Yönetim Kurulu Üyelerimizden Hüsamettin Sarı, Kenan Ertorun ve Serkan Ülkü Ziraat Bankası Eskişehir Bölge Müdürlüğü'ne atanan Vehbi Bahadır Yalçın’ ı makamında ziyaret ederek başarılar dilediler. 

MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Duman, “Ziraat Bankası Eskişehir Bölge Müdürlüğü'ne atanan Vehbi Bahadır Yalçın’ ı makamında ziyaretimizde yeni görevinde başarılar diledik. Karşılıklı istişareler yaparak fikir alışverişinde bulunduk. Yakın ilgisine ve gösterdikleri misafirperverliği için Yalçın’ a teşekkür ederek yeni görevinde ve çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. 

Ziraat Bankası Eskişehir Bölge Müdürü Yalçın, “Finans ve Bankacılık hizmetleri konusunda Bölgesel Faliyetlere yönelik çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunduk. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı MÜSİAD Eskişehir Başkanı Duman’ a ve Yönetimine teşekkürlerini ileterek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.