Odunpazarı Belediyesi hayata geçirdiği ve yapımı devam eden projelerle dikkatleri üzerine çekiyor. Hayata geçirdiği sayısız proje ile sık sık kamuoyunun gündemine gelen Odunpazarı Belediyesi 2017 yılında hayata geçirmeyi hedeflediği projelerle de gündem yaratacağa benziyor. 

Odunpazarı Belediyesi; Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’un belediye başkanı seçildiği günden bu güne kadar 36 projeye hayat verdi. Gazete ve televizyonlarda sıkça yer alan uluslararası festivaller, Halk Merkezleri, gençlik merkezleri, kütüphaneler, Ihlamurkent Gündüz Bakımevi ve Kreşi, Halk Market, Uğur Mumcu Parkı, Basın Parkı, Daktilo Müzesi, Aşevi ve Serbest Basın Bürosu ise Odunpazarı Belediyesi’nin başarılı projelerinden sadece bir kaçı.

 HALK MERKEZLERİ

Kadın ve çocukları mutlu bir Odunpazarı düşüncesiyle hareket eden Odunpazarı Belediyesi, vatandaşların kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak için Halk Merkezlerini hizmete sundu. Odunpazarı Belediyesi; Orhangazi, Emek, Vadişehir, Gökmeydan, Büyükdere, Kırmızıtoprak, Erenköy, 71 Evler, Ihlamurkent ve Karapınar Halk Merkezileri ile vatandaşlara hizmet veriyor. Odunpazarı Belediyesi, mevcut halk merkezlerinin dışında75. Yıl Mahallesi’nde (Sultandere) ise halk merkezi çalışmalarına devam ediyor. Faaliyete geçirilen bu 10 Halk Merkezi ile özellikle kadınlar ve çocukların kişisel gelişimleri için kurslar açan Odunpazarı Belediyesi, halk merkezleri içinde bulunan Halk Kütüphaneleri ile de vatandaşlara hizmet etmeye devam ediyor. Halk Merkezlerinde kuruldukları günden bugüne kadar 3277’si kadın, 71’i erkek, 2287’si çocuk olmak üzere 5635 kişiye hizmet edildi.

 GENÇLİK MERKEZLERİ İLE GELECEĞE YATIRIM

Geleceğin gençler tarafından şekillendirileceğini ve bu konuda gençlere destek olunması  gerektiğinin bilincinde olan Odunpazarı Belediyesi, 2015 yılı Şubat ayında Büyükdere Gençlik Merkezi’ni, Ağustos ayında ise Emek Gençlik Merkezi’ni kurdu. Gençler kendileri için hayata