Odunpazarı Belediyesi, yeni tip korona virüse yönelik tedbir çalışmaları kapsamında temizlik ve dezenfekte uygulamalarına devam ediyor. Bu kapsamda kamu kurum ve kuruluşları ile okullar, aile sağlığı merkezleri, camiler, cemevleri, huzurevleri ve sığınma evlerinde dezenfeksiyon çalışmaları yapan Odunpazarı Belediyesi, İçişleri Bakanlığı’nın 31 ilde aldığı sokağa çıkma yasağının uygulandığı günler de dahil düzenli olarak cadde ve sokakları özel karışımlarla yıkıyor.

Odunpazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen temizlik çalışmalarında; cadde, sokak ve mahalleler özel karışımlarla yıkanıyor. Ana arterlerden başlayarak temizlik çalışmalarını gerçekleştiren ekipler, mahalle ve sokaklarda yıkama işlemine devam ediyor.

ÇÖP ÇIKARMA SAATLERİNE UYALIM!

Odunpazarı genelinde geri dönüşüm ve temizlik çalışmalarının devam ettiğini kaydeden yetkililer, koronavirüse karşı vatandaşların kişisel temizliğin yanı sıra çevre temizliğine de önem vermesi gerektiğini belirtti. Yetkililer, vatandaşlardan çöp çıkarma saatlerine riayet etmesini istedi.