Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü son olarak Eskişehir Atatürk Lisesi Hayvanları Sevme ve Koruma Kulübü ile ortak bir çalışmaya imza attı. 

Eskişehir Atatürk Lisesi Hayvanları Sevme ve Koruma Kulübü öğrencileri ahşap paletleri dönüştürerek yaptıkları 2 adet köpek kulübesini, imzaladıkları sözleşme ile Odunpazarı Belediyesi’ne bağışladı. Kulübeler, Sümer Mahallesi Kanlıkavak mevkiine Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından yerleştirildi. Odunpazarı Belediyesi ile Eskişehir Atatürk Lisesi Hayvanları Sevme ve Koruma Kulübü arasında yapılan sözleşmeye göre, kulübelerin bakımları ile kulübelerdeki köpeklerin beslenme ihtiyaçlarını kulüp üyeleri üstlenecekler. 

Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü yetkilileri, sokak hayvanlarına doğayla uyumlu sürdürülebilir bir yaşam sunma gayesiyle hareket ettiklerini söyledi. Kendilerine destek veren Eskişehir Atatürk Lisesi Hayvanları Sevme ve Koruma Kulübü öğrencilerine teşekkür eden yetkililer, hayvanların, soğuk ve sıcak havalardan etkilenmemesi için bazı parklara köpek ve kedi kulübeleri yerleştirdiklerini belirterek hayvanlar için gerçekleştirdikleri çalışmalara devam edeceklerini vurguladı.