Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Eğitim Programı için kayıtları başladı. Eğitime katılmak isteyen vatandaşlar, 26 Şubat Cuma Gününe kadar Odunpazarı Belediyesinin resmi web sitesi www.odunpazari.bel.tr üzerinden kayıt yaptırabilir. Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Eğitimi ise 3 Mart Çarşamba Günü 10.30-12.30 saatleri arasında yapılacak.

Odunpazarı Belediyesi öncülüğünde "Yerel Hayvan Koruma Görevlisi" eğitimi yapılacak. Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek eğitime, Doğa Koruma Milli Parklar Eskişehir Şube Müdürlüğü, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve Eskişehir-Bilecik Bölgesi Veteriner Hekimler Odası katılacak. Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Eğitimi, koronavirüs pandemisi nedeniyle online ortamda yapılacak. Eğitime katılmak isteyen vatandaşlar, 26 Şubat Cuma gününe kadar Odunpazarı Belediyesi’nin resmi web sitesinde (www.odunpazari.bel.tr) bulunan güncel sekmesi içinde yer alan duyurular kısmından kayıt yaptırabilir.

EĞİTİMLER 3 MART’TA YAPILACAK

“5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanununun 7. Maddesi L Bendi kapsamında düzenlenecek olan eğitim, 03 Mart 2021 Çarşamba günü 10.30-12.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Eğitimler online ortamda gerçekleştirileceği için katılım 100 kişi ile sınırlı olacak. Başvuru sayısı 100 kişinin üzerinde olursa, eğitime sonraki günlerde devam edecek. Katılım sayısına göre eğitim tarihi ile ilgili yeni düzenleme, katılımcılara mesaj yoluyla bildirilecek. Katılımcıların, eğitim süresince kameralarının açık olması zorun olurken, kamerası kapalı olan katılımcılar eğitime katılmadı kabul edilecek.  Aynı TC Kimlik numarası ile birden fazla başvuru yapan vatandaşların, ilk başvurusu kabul edilecek.