İstanbul Beşiktaş da dün gece yaşanan lanet olası patlamada 36 'sı Polis 2'si sivil olmak üzere 38 vatandaşımız şehit oldu.Yapılan bu kahpece saldırılar Türkiye’nin bölünmez bütünlüğüne ve demokratik hukuk devleti anlayışına yönelik. Ancak bu karanlık güçlerin kontrolündeki teröristlerin saldırıları Türkiye'nin birlik ve beraberliğini bozamayacak, hain terör örgütleri ve teröristler de hedefine ulaşamayacak.
Nasıl ki 15 Temmuz hain darbe girişimini kahraman vatandaşlarımızın karşı koyması ile bastırılmışsa son olarak Beşiktaş da yaşadığımız terör saldırısı gibi eylemler Türk milletinin el ele verecek olursa bu tür alçak saldırıların da bastırılacağına inanıyorum. Saldırıda hayatını kaybeden 38 can yüreğimizi yaktı.
Saldırıları gerçekleştiren eli kanlı katilleri lanetliyor, arkasındaki küresel karanlık güçlerin birlik ve beraberliğimizi bozamayacağına olan inancımı tüm halkımızla paylaşmak istiyorum. Türkiye’nin bölünmez bütünlüğüne ve demokratik hukuk devleti anlayışına yönelik bu hain saldırılar, milli birlik ve beraberligimizi asla bozamayacak. İnsanlık dışı alçakça saldırılarda yaşamını kaybeden güvenlik güçlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum.dedi