Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde etkisini gösteren şiddetli yağış, sele neden oldu. Meydana gelen sel felaketinde can kaybının yaşanmaması rahat bir nefes aldırdı.

Sarıcakaya Belediye Başkanı Hüseyin Çam, yaptığı açıklamada, "Iğdır ve Kapukaya mahallerimiz arasında bulunan yol, yağan aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelen selden etkilenerek ulaşıma kapandı. Belediyemiz ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde çok şükür tekrar ulaşıma açılmıştır. Seralarımız zarar görmüştür. Rabbim daha beter afatlardan korusun inşallah." dedi.

CHP'Lİ ŞAFAK ATAY'DAN TEPKİ

CHP'nin 31 Mart'ta Sarıcakaya Belediye Başkan adayı olan Şafak Atay, ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla mevcut belediye yönetimine tepki gösterdi. Atay, "Bugün yaşanılan dolu ve yağış sebebiyle zarar gören çiftçilere geçmiş olsun. Bir hafta önce yaşanılan dolu ve yağış zararında kendi reklamını yapanların bugün aklına bölge çiftçisi gelmiş sonunda. Şimdi facebook'ta zarar gören bölge ve üreticilerimizin resimlerini paylaşıyorlar. İlginiz için teşekkürler gönül belediyecileri." ifadelerini kullandı.