Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, geleneksel iftar yemeğinde şehit ve gazi aileleri ile buluştu. İftar yemeğine, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri M. Engin Çakmak, Genel Sekreter Yardımcısı Oğuzhan Özen, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği ve Eskişehir Muharip Gaziler Derneği üyeleri katıldı.

Büyükşehir Belediyesi yemekhanesinde verilen iftar öncesi Başkan Büyükerşen, şehit ve gazi yakınlarıyla tek tek ilgilendi. Şehit çocuklarının başlarını okşayan Büyükerşen iftar sonrası yaptığı konuşmada, şehit ve gazi ailelerine, “Yılda bir kez olsa da bir araya geliyoruz. Bu vatanda, şu anda bu iftarları yapabiliyorsak, bunu sizlerin birer parçası olan aziz şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz” dedi.

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Eskişehir Başkanı Hacı Şahin ve Eskişehir Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ertuğrul Özkütük, kendilerini her zaman destek veren, yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e iftar için teşekkür ettiler.