Aralarında ESGİAD’in da bulunduğu 72 GİAD ile 8 federasyonun çatı kuruluşu olan TÜGİK’te, yeni dönemde de Eskişehir önemli organlarda ağırlığını hissettirdi. Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK)’nun Antalya’da gerçekleşen genel kurulunda Yüksek İstişare Konseyi (YİK)’ne Eskişehir’den iki isim girmeyi başarmıştı. TÜGİK YİK’in ilk toplantısı ise Ankara’da gerçekleşti.

Serkan C. Zengin TÜGİK YİK Genel Sekreteri oldu
Erhan Özmen başkanlığındaki toplantıda görev dağılımı yapıldı ve TÜGİK Yüksek İstişa-re Konseyi’nin icracı organlarından genel sekreterlik görevine Serkan Zengin seçildi. Serkan Zengin TÜGİK YİK Genel Sekreterliği görevini, ESGİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanlığı göreviyle birlikte yürütecek.

Mali işlerden de Yereşen sorumlu

ESGİAD’ın TÜGİK’teki varlığı bunlarla da sınırlı değil. ESGİAD Yuksek İstişare Konseyi Üyesi Ahmet Reha Yereşen yeni dönemde TÜGİK’in mali işlerinden sorumlu olacak. TÜGİK Saymanlığı’na seçilen Yereşen de önemli bir görev üstlenmiş oldu. Türk iş dünyasının en önemli STK’larından TÜGİK’teki görev dağılımlarını ardından tüm organlar yeni dönem çalışmalarına yoğun bir şekilde başlamış oldu.

Tezcan Karakuş, TÜGİK YİK Yönetimi’nde
TÜGİK Yüksek İstişare Konseyi’nde görev alan bir diğer isim ise ESGİAD Başkan Vekili Tezcan Karakuş oldu. Başkan vekili Karakuş yeni dönemde TÜGİK Yüksek İstişare Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi sıfatıyla konfederasyonda aktif rol oynayacak.