Tepebaşı Belediyesi, Eskişehirli hayırseverlerin iş birliği ile kente değer katacak yatırımlar kazandırmaya devam ediyor. 

Aralık 2018’de imzalanan protokolün ardından yapımına başlanılan Metin Özöğüt Yaşam ve Bakım Merkezi’nde çalışmalar tamamlandı. 72 yatak kapasitesine sahip olan Tepebaşı Belediyesi Metin Özöğüt Yaşam ve Bakım Merkezi’nin toplam inşaat alanı 4 bin 684 metrekareden oluşuyor. Yakın zamanda açılması planlanan merkezde; 34 tane 2 kişilik oda, 2 adet süit oda ve 33 metrekarelik özel bakım odası yer alıyor. Bodrum, zemin ve birinci kattan oluşacak merkezde ayrıca; mutfak, çamaşırhane, soğuk hava deposu, sığınak, çok amaçlı salon, yemek salonu, dinlenme ve TV salonu, fizyoterapi salonu, sağlık atölyesi, doktor odası, revir gibi alanları da bünyesinde barındırıyor. 

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da, Zincirlikuyu Mahallesi’nde bulunan ve yeri Tepebaşı Belediyesi tarafından, inşaat giderleri ise Özöğüt ailesi tarafından karşılanan merkezi yerinde inceledi. 

İncelemenin ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Ataç, “İstikrar ile devam eden kaliteli belediyecilik çalışmalarımız, halkımızın tamamına eşitçe ulaşıyor. Rutin belediyecilik çalışmalarımız aksatılmadan sürerken sosyal belediyecilik alanında Türkiye’ye örnek bir konuma ulaştık. Çocuklarımız, gençlerimiz, yaşlılarımız, kadınlarımız, erkeklerimiz ve engellilerimiz gibi vatandaşlarımızın tamamına hitap eden bir hizmet anlayışımız var. Bu sayede Tepebaşı halkının takdiri ile birlikte güvenini kazanmayı başardık. Son olarak yapımı tamamlanan Metin Özöğüt Yaşam ve Bakım Merkezimiz de yakın zamanda yapacağımız açılışın ardından Eskişehir’e hizmet vermeye başlayacak. Şehrimize şimdiden hayırlı olmasını dilerken, Özöğüt ailesine de bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.