Eskişehir Ticaret Odası, üyelerinin ve çalışanlarının aşı yaptırmalarını kolaylaştırmak amacıyla Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yürütülen aşı seferberliğine kapılarını açtı. Buna göre ETO üyeleri ve çalışanları 13-16 Temmuz tarihleri arasında hastaneye gitmeden ve randevu almadan odanın hizmet binasında COVID-19 aşısı yaptırabilecek. ETO üyeleri, aileleri ve çalışanları odanın 5. katında 09.00-13.00 saatleri arasında hem Sinovac hem de Biontech aşısı olabilecek.

ETO Başkanı Güler’den aşı çağrısı

Uygulama hakkında değerlendirmede bulunan ETO Başkanı Metin Güler, COVID-19 salgınının önüne geçmek için aşının en etkin güçlerden biri olduğunu belirterek, aşı olmak isteyen tüm üyelerin, ailelerinin ve çalışanlarının Eskişehir Ticaret Odası bünyesinde sunulan bu imkandan faydalanabileceğini kaydetti. Hastaneye gitmek istemeyen ve vakti kısıtlı olan tüm üyelerin bu fırsatı değerlendirmesi gerektiğini belirten ETO Başkanı Güler, odada aşı imkanı için Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge başta olmak üzere tüm il sağlık müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti.

COVID-19 ile mücadeleye destek olmayı sürdüreceğiz

Eskişehir Ticaret Odası’nın COVID-19 ile mücadeleye çok önem verdiğini belirten Güler, 16 aydır Eskişehir’de ve üye iş yerlerinde salgının önüne geçmek için çaba gösterdiklerinin altını çizdi. ETO’nun bilgilendirme toplantılarından maske dağıtımına kadar çok yönlü çalışmalar yürüttüğünü kaydeden Güler, kısıtlamalar sonrasındaki kazanımların devam etmesi, hem iş hayatının hem de yaşamın aksamaması için salgınla mücadelede tedbirlerin ve aşılamanın büyük önem taşıdığını sözlerine ekledi.