Eskişehir Polisevi'nde düzenlediği basın toplantısında konuşan İl Emniyet Müdürü Dinç, kentte son dönemde uyuşturucuyla mücadele konusunda önemli işler yaptıklarına dikkat çekerek şunları söyledi:

"Hükümetin verdiği destekli uyuşturucu mücadeleyi sürdürülebilir hale getirdik. Kentteki belli mahallelerde uyuşturucu üreticisi ve kullanıcılara yönelik operasyonlar yaptık. Mahallelerdeki esnaf da söz konusu operasyonların iyi olduğu konusunda bize dönüşlerde bulunuyor. Bu yıl kent genelinde uyuşturucu konusunda düzenlenen 37 operasyonda 93 kişi gözaltına alındı ve bunların 55'i tutuklandı."

- Parklarda polis olacak

Dinç, kentte trafik sorununun çözümü içinde belli önemleri aldıklarını ifade ederek, Eskişehir'deki parklardan sorumlu polis uygulamasının da yakında başlayacağını söyledi.

Trafikten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Yaşar da kentte trafik levhaları konusunda yeni düzenlemelerin yapılacağına değinerek, "Okul servislerinde 2018 yılıyla birlikte sesli ön ve arka kamera konulması zorunlu hale gelecek. Tur otobüsleri için belli beklene noktaları getirilecek. Tren İstasyonu önünde ikinci parklamaya izin vermeyeceğiz." dedi.