İnönü İlçe Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Muhtarlar Toplantısı’na katılan Vali Azmi Çelik, “Kamu hizmeti talep eden vatandaşlarımıza hizmet götürmek bizim görevimiz” dedi.

İnönü Kaymakamlığı’nın düzenlediği toplantıda mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Vali Çelik, yaklaşan kış mevsiminin kazasız ve belasız geçmesini dileyerek, “Çiftçimiz için önemli olan kış mevsiminin bereketli olmasını diliyorum. Vatandaşlarımızın huzur ve güveninin sağlanmasına, mahallede yaşanan sorunların birinci ağızdan dile getirilmesine sizler ön ayak olacaksınız. Yapılan bu toplantıda, vatandaşlarımız tarafından size iletilen istekleri, dilek ve temennileri dinleyeceğiz. Büyükşehir yasası ile köy olan yerleşim yerlerimiz mahalleye dönüşmüştür. Hizmetlerde bazen çeşitli aksaklıklar olmaktadır. Bu bir geçiş dönemidir” dedi.

“Kaliteli hizmetin en iyi şekilde yürütülmesi için ortak bir fikir etrafında birleşmek gerekir” diyen Vali Çelik, yardıma muhtaç ihtiyaç sahiplerine devletimizin yaptığı hizmetlerden bahsetti. İhtiyaç sahibi insanların mağdur edilmemesini isteyen Vali Çelik, “Türk toplumu yardımsever bir millettir. Bizim inancımız gereği zorda kalmış bir insana yardım elimizi uzatmalıyız. Zorda kalmış insanlarımızın rahat ve huzurlu bir yaşam sürdürmelerini sağlamak adına elimizden geleni yapalım” şeklinde konuştu.

Toplantıya katılan muhtarların hepsine teşekkür eden Vali Çelik, muhtarların sorumlu olduğu mahalle hudutları içerisindeki yabancı insanlara karşı uyanık olmaları gerektiğini söyledi. İnsanoğlunun yaşadığı yerlerde her zaman çeşitli sorunların olabileceğini dile getiren Vali Çelik, istek ve temennilerin ilgili kurumlara iletileceğini bildirdi.

Konuşmasından sonra Vali Çelik, muhtarların dilek ve temennilerini dinledi.

Bu toplantıda Vali Çelik'e, İnönü Kaymakamı Enver Özderin, İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen ve ilçe kurum müdürleri eşlik etti.