Odunpazarı Belediyesi; 75. Yıl, Gündoğdu ve Emek Mahallesi’nde gerçekleştirdiği iftar yemeğinin ardından Yenikent Mahallesi’nde iftar yemeği verdi. Yenikent Mahallesi Açık Pazar Yeri’nde gerçekleştirilen iftar programına; Odunpazarı Belediyesi Başkanı Av. Kazım Kurt, CHP Eskişehir İl Başkanı Rabia Akman, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel, CHP Eskişehir Milletvekili Adayları Sibel Yeşildal ve Metin Tomsuk ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı iftar programında oruçlarını açan vatandaşlar, dileklerini ve sıkıntılarını birebir Başkan Kurt’a iletti. Vatandaşlar ile bir süre sohbet eden Başkan Kurt; vatandaşların dilek, şikâyet ve isteklerini dinledi.

“24 HAZİRAN’DA GERÇEKLEŞECEK OLAN SEÇİMLER HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR”

İftar programında konuşan Başkan Kurt, ramazanın hoşgörünün, dostluğun, kardeşliğin ve sabrın sınandığı bir ay olduğunu vurguladı. Türkiye’nin zor dönemlerden geçtiğini söyleyen Başkan Kurt, döviz kurlarında yaşanan dalgalanmanın büyük bir ekonomik krizin habercisi olduğunu belirtti. 24 Haziran’da gerçekleşecek olan seçimlerin hayati önem taşıdığının altını çizen Başkan Kurt, “Hepimize sabırla, inançla mücadele etmek düşüyor. Önümüzde seçim var. 24 Haziran’da çok dikkatli olmalıyız. Eskiden beri gelen alışkanlıklarımız bizi kurtarmadı.

Yanlışlar düzelmedi, işsizlik çözülmedi, evlatlarımız huzur içerisinde yaşayamadı. Bu nedenle 24 Haziran’da gerçekleşecek seçim çok önemli, Türkiye’nin geleceği belirlenecek bu seçimde. Oy kullanırken akıllı ve dikkatli olmalıyız” dedi.  

İftar yemeğinin ardından, Odunpazarı Kent Konseyi Yenikent Mahalle Meclisi müzik dinletisi düzenledi.

SIRADA ÇANKAYA MAHALLESİ VAR

Odunpazarı Belediyesi Ramazan etkinlikleri, mahallelerde verilecek iftar yemekleri ile devam edecek. Bir sonraki iftar programı 25 Mayıs 2018 Cuma Günü Çankaya Mahallesi Açık Pazar Yerinde gerçekleşecek.

Odunpazarı Belediyesi’nin Merkez Mahallelerdeki İftar Programı ise şöyle:

29 Mayıs 2018 Salı Günü Orhangazi Mahallesi Muhtarlık Yanı

30 Mayıs 2018 Çarşamba Günü Osmangazi Mahallesi Eski Muhtarlık Yanı

01 Haziran 2018 Cuma Günü Vişnelik Mahallesi Atatürk Bulvarı MİGROS Karşısı

04 Haziran 2018 Pazartesi Günü Gökmeydan Mahallesi Spor Parkı Yanı

05 Haziran 2018 Salı Günü Büyükdere Mahallesi Cemevi Toprak Saha

06 Haziran 2018 Çarşamba Günü Erenköy Mahallesi Açık Pazar Yeri

07 Haziran 2018 Perşembe Günü Kırmızıtoprak Mahallesi Halk Merkezi Önü Vişne Sok.

8 Haziran 2018 Cuma Günü Vadişehir-Ihlamurkent Mahallesi Ihlamurkent Halk Merkezi Önü Nevruz Cad.

09 Haziran 2018 Cumartesi Günü Huzur Mahallesi Devlet Hastanesi Üstü Otopark Yanı

11 Haziran 2018 Pazartesi Günü Odunpazarı Meydanı Hicri Sezen Parkı