CHP Mihalıççık Belediye Başkan aday adayı Gökhan Zeybek, 'Üretici Pazarı Geliştirme Projesi' Eskişehir Modeli, açılış toplantısına katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Mihalıççık Belediye Başkan aday adayı Gökhan Zeybek, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, BEBKA ve Mihalıççık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi işbirliği ile yürütülen 'Üretici Pazarı Geliştirme Projesine' katılarak ilçe ile ilgili yapılması planlanan projeleri yerinde dinledi. Mihalıççık ilçesinin en büyük ihtiyaçlarından biri olan Meyve Kurutma Tesisi ile ilgili bilgi vermek için hazırlanan programı dikkatlice takip eden Zeybek, emeği geçenlere de teşekkür etti.

Zeybek; "Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, BEBKA ve Mihalıççık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi işbirliği ile yürütülen 'Üretici Pazarı Geliştirme Projesi’nin Eskişehir modeli, gerçekleştirilen açılış toplantısına katılarak ilçemize yapılması hazırlanılan projeler hakkında bilgi edindik. İlçemize kurulacak olan Meyve kurutma tesisi için emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanımız Prof.Dr. Sayın Yılmaz Büyükerşen’e ve toplantımıza katılan hemşerilerimize teşekkür ederim" dedi