Yandex

Anadolu üniversitesi Haberleri

anadolu üniversitesi haberleri ve güncel anadolu üniversitesi gelişmeleri, anadolu üniversitesi ile ilgili tüm video, anadolu üniversitesi fotoğrafları ve anadolu üniversitesi haberleri Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Teknoloji

Anadolu Üniversitesi tarafından düzenlenen ve Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal’ın konuk olduğu “Bilim,...

Spor

Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, transfer çalışmalarında Serhat Mumcu, Hamit Kırgın, Ahmet Barış Kartal, Bünyamin Yavaşoğlu ile anlaşma sağladı.

Spor

Eskişehir’in TFF 3. Lig temsilcisi Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, teknik direktörlük görevi için Engin Çalışır ile anlaştı.

Spor

Eskişehir’i TFF 3. Lig’de temsil eden Anadolu Üniversitesi, Amasyaspor karşısında çok kritik bir 3 puan aldı ve haftayı galibiyetle tamamladı.

Spor

Anadolu Üniversitesi SK'da takımı BAL'dan 3. Lig'e taşıyan ve bu sezon da başarılı bir grafik çizen Teknik Direktör Sertaç Gezer...

Spor

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Anadolu Üniversitesi SK, Sapanca Gençlikspor karşısında puanı 90+6'da gelen golle kurtardı.

Spor

Eskişehir temsilcisi Anadolu Üniversitesi TFF 3. Lig 2. Grup'un ikinci yarısının ilk haftasında, sahasında Sapanca Gençlikspor'u ağırlıyor.

Spor

TFF 3. Lig'de Eskişehir'i temsil eden Anadolu Üniversitesi SK sezonun ikinci yarısının ilk maçının hazırlıklarına başladı.

Spor

TFF 3. Lig'de mücadele eden Anadolu Üniversitesi, devre arasında takımdan ayrılan isimlerin yerini yeni isimler ile takviye ediyor.

Spor

TFF 3. Lig'deki temsilcimiz Anadolu Üniversitesi, lige verilen devre arasında Antalya’da bir hazırlık kampı gerçekleştiriyor.

Spor

Anadolu Üniv. İletişim Bilimleri Fakültesi öğrencileri Doç. Dr. Yavuz Tuna koordinatörlüğünde kadın futboluna yönelik tarihsel bir fotoğraf sergisi düzenliyor.

Spor

Eskişehir'i TFF 3. Lig'de temsil eden Anadolu Üniversitesi'nde sezonun ilk yarısının bitişi sonrası kadroda revizyon çalışmaları devam ediyor.