Yandex

Inönü Haberleri

inönü haberleri ve güncel inönü gelişmeleri, inönü ile ilgili tüm video, inönü fotoğrafları ve inönü haberleri Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Gündem

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, İkinci İnönü Zaferi'nin 103. yıldönümü dolayısıyla İnönü'de düzenlenen törene katılarak Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Siyaset

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, CHP Eskişehir Büyükşehir Belediyesi (EBB) Başkan Adayı Ayşe Ünlüce ile birlikte İnönü ilçesini ziyaret...

Siyaset

AK Parti İnönü Belediye Başkan adayı Serhat Hamamcı, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Siyaset

Dün ön seçim ile belediye başkan adayının belirlendiği İnönü ilçesinde, başkan adayı ilan edilen Metin Sözsoy adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Spor

Eskişehir İnönü Belediyesi Spor Kulübü sporcuları Türkiye Oryantiring Şampiyonası yarışlarında 3 madalya kazandı.

Gündem

Eskişehir İnönü Belediye Başkanlığı tarafından ilçedeki turizm potansiyelini geliştirme üzerine çalışmalar ve projeler devam ediyor.

Siyaset

AK Parti İnönü Belediye Başkan Aday Adayı olan İnönü Belediye Başkan Yardımcısı Serhat Hamamcı, ilçe genelinde aldığı destek ile İnönü...

Gündem

Eskişehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Bülent Avnamak'in İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt’u ziyaretinde ilçedeki kültür ve turizm faaliyetlerini görüşüldü.

Spor

Eskişehir İnönü Belediyesi Spor Kulübü Oryantiring Takımı, Türkiye Oryantiring Şampiyonası 1. Kademe yarışlarında 4 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza...

Spor

Eskişehir İnönü Belediyesi Spor Kulübü Oryantiring Takımı sporcularından Ecrin Nur Avcı, Dostumcup yarışlarının birincisi oldu.

Spor

Eskişehir İnönü Belediyesi Spor Kulübü’nün Milli Takım Sporcusu Elif Gökçe Avcı, Dünya Kültür Mirası Koşusunun birincisi oldu.