Sanatseverlerin büyük ilgi gösterdiği “Benim Kedilerim” resim sergisi, 23 Kasım 2017 Perşembe Günü sona erecek.

Resimleri dünyanın en önemli dergilerinden “The New Yorker” ve “Forbes”de kapak olan, iki resmi ise  “UNICEF” tarafından kartpostal olarak yayımlanarak dünyanın her yerine dağıtılan; uluslararası üne sahip sanatçı Gürbüz Doğan Ekşioğlu’nun en önemli yapıtlarından oluşan özel bir seçki “Benim Kedilerim” adıyla, Odunpazarı Belediyesi Çağdaş Sanatlar Galerisi’nde Eskişehirli sanatseverler ile bir araya geldi.

27’si uluslararası, 44’ü ulusal olmak üzere 71 önemli ödülün sahibi olan sanatçının en ünlü kedi resimlerinin bulunduğu serginin Küratörlüğünü sanat eleştirmeni İbrahim Karaoğlu yapıyor. Sergide Gürbüz Doğan Ekşioğlu’nun kedi resimlerinin yanı sıra, dünyaca ünlü sanatçıların kedi söylemi aforizmaları da yer alıyor.

Bu güne kadar yaklaşık 2000 sanatsever tarafından ziyaret edilen “Benim Kedilerim” resim sergisine, öğrenciler, öğretmenler ve akademisyenler de yoğun ilgi gösterdi. Özellikle gençlerin ve çocukların büyük ilgisini çeken sergiyi ziyaret edenler arasında Emine Emir Şahbaz Bilim Ve Sanat Okulu, Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi

Sınıf Öğretmenliği ve Okul Öncesi Öğrencileri, Gelişim Koleji, Gelişim Koleji, Avukat Şahap Demirel İlköğretim Okulu Öğrencileri de bulunuyor.

23 Kasım 2017 Perşembe Günü sona erecek olan Gürbüz Doğan Ekşioğlu’nun “Benim Kedilerim” adlı resim sergisini gezmek isteyen sanatseverler, her gün 10.00-20.00 saatleri arasında Çağdaş Sanatlar Galerisi’ni ziyaret edebilir.