Hayallerim Askıda Kalmasın düşüncesiyle 2015 yılında ilk sergisini açan Sevda Çelik ikinci sergisi ile eserlerini Eskişehirli sanatseverlerin beğenisine sundu. Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen serginin açılışını Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen yaptı. Serginin açılışında konuşan Büyükerşen “Eskişehir’de hayata geçirilen ve her geçen gün sayısı artan müzeler sayesinde halkımız sanat dolu günler yaşıyor. Eskişehirliler kültürel ve sanatsal etkinliklerimizi yakından takip ederek bizleri mutlu ediyor. Açılışını yapmış olduğumuz sergi büyük bir incelik isteyen eserlerle dolu, tüm sanatseverleri Hayallerim Askıda Kalmasın sergisini gezmeye davet ediyorum” dedi.

Eserlerinde eski filmler, Hollywood sineması, klasik romanlar ve yaşanmışlıkları sanatseverlere aktarmaya çalışan Sevda Çelik, Eskişehir’de sergi açmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, “Sanata ve sanatçıya büyük destekler veren Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür ediyorum. Yılmaz Büyükerşen’in çağdaş ve modern düşünce yapısı sayesinde Eskişehirli sanatseverlerin çok şanslı olduğunu görüyorum” dedi.

45 farklı tasarım ve 31 vitrinden oluşan “Hayallerim Askıda Kalmasın” minyatür elbise sergisi 11 Kasım tarihine kadar gezilebilecek.