Hastane bünyesinde çeşitli birimlerde taşeron olarak görev yaparken daimi kadroya geçmeye hak kazanan çalışanlar, yaşadıkları sevinci pasta keserek kutladı.

Hastane idaresince kurumun Gaffar Okkan Toplantı Salonu'nda düzenlenen kutlama programına İl Sağlık Müdürü Uğur Bilge, Sağlık Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Seydi Ahmet Güllü, Yunus Emre Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Karagülle ve hastane idarecileri katıldı.

Bilge, yaptığı konuşmada, kadro alan personelin coşkusuna ve sevincine ortak olmak için burada bulunduklarını belirterek, büyük aile sağlık camiasında herkesin yaptığı işin değerli olduğunu kaydetti.

"Hastalarla iletişim halinde bulunan, hastaya dokunan son noktamızdasınız." değerlendirmesinde bulunan Bilge, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla kamudaki taşeron sisteminin kaldırıldığını anımsattı.

Sağlık Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Güllü de taşeron siteminde çalışanların sıkıntılarının bu düzenlemeyle sona erdiğini aktararak, "Taşeron işçilerin, 'maaşımız ne zaman yatacak, işten çıkarılır mıyım?' korkuları oluyordu. Artık aramızda taşeron yok, hepiniz kadrolu işçimiz oldunuz. Bundan sonra iş güvenceniz var, maaşlarınız gününde yatacak. Bu moral, bu sevinçle daha verimli çalışacağınıza, daha mutlu çalışacağınıza eminim. En az sizler kadar sevinçliyiz. Bu süreçte emeği geçen herkese irade koyanlara şükranlarımızı sunuyorum. Kadrolarınız hayırlı olsun." değerlendirmesinde bulundu.

Konuşmaların ardından kesilen pasta hastane idarecileri tarafından kadrolu işçilere ikram edildi.