Son günlerde adından oldukça fazla söz ettiren İbrahim Saraçoğlu, birçok konuda insanlara hizmet etmektedir.

Özellikle de üretmiş olduğu özel karışım Arnavut Kremi ile gerçekten ciddi anlamda katkılar sunabilecek ve cilde hiçbir şekilde zarar vermeyecek olan bir krem ile yine gündemdedir. İbrahim Saraçoğlu eğitim hayatında kimya üzerine birçok başarılara ulaştıktan sonra 1982'de Avusturya Graz Teknik Üniversitesi'nde eğitim almış olduğu bu dalda (Kimya) doktorasını yaparak akabinde yine okumuş olduğu aynı üniversite de biyoteknoloji-mikrobiyoloji kürsüsünde başarıyı elde ederek asistan oldu. 1985 ve 1986 yılların da ise Çukurova Üniversitesi'nde çalışarak 1987 yılında doçent doktor unvanın da yer alarak 1994 yılında ise profesör oldu.

Arnavut Kremi Cilt de yer alan siyah nokta, çil, doğum lekeleri, sivilce izleri gibi birçok cildi kötü gösterecek olan görüntülerden, rahatsızlıklardan uzak tutmaktadır. Özellikle de Doğum lekeleri konusunda cilt de oluşan birçok kötü görünümü kısa süre içerisin de yok etmektedir.

Lanolin, Vazelin, Beyaz Kil, Arbutin Yağı, Neven Yağı ve Portakal Suyu ile yapılan karışın neticesin de cilt de ki gözenekleri açarak tüm siyah noktaları da tamamen yok etmektedir. Her gün uygulanacak olan bu karışım aynı saatte olmak üzere isteğe göre bu sayı arttırılabilir ve günde 1 defa sürülmesi yeterli olacaktır. Öncelikle cildi kolonyalı bir pamuk ya da bez ile temizleyerek temizlenmiş olan cilde hafif baskı uygulayarak ince tabaka halinde sürülür. Cildin deri kısmından emileceği için iyice hafif baskı uygulayarak ovalamanız yeterli olacaktır. Arnavut Kremini cilde sürdükten sonra ise mutlaka 2 saat boyunca kremin sürüldüğü alanı yıkamayın ve cilde iyice hapsetmesini sağlayın.

Arnavut kremini alırken en çok dikkat edeceğiniz husus ise içerisin de kesinlikle Cıva olmamasına dikkat ediniz. Kremin içeriği kısmında birçok Arnavut Kremi ürünlerin de içerisinde Cıva bulunmaktadır ve bu Cıva zamanla dişe ve gözeneklere zarar vermektedir. Bu yüzden de alacağınız kremin içeriğini mutlaka okuyun.