Eskişehir'deki bir haber sitesinin özel haberine göre, İki hafta kadar önce yüksek ateş ve solunum sıkıntısı şikayetleriyle önce Çifteler Devlet Hastanesine başvuran E.T corona şüphesi ile soluğu Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesinde aldı. Burada yapılan test sonucunda Covid-19 testi pozitif çıkan E.T görevlilerce karantina altına alındı.

Covital isimli toz içeceğin bu hastalıkta çok iyi geldiğini bir yakınından öğrenen E.T, kendine getirttiği içeceği kullanmaya başladı. Sabah ve akşam olmak üzere günde kere hazırladığı bu içecek sayesinde, kullandığı ilk günden itibaren kendini iyi hissetmeye başlayan E.T düzenli olarak içmeye devam ettiği sağlık iksirini bırakmadı. Altıncı günün sonunda tamamen iyileşen hasta yetkililerden test yapılmasını istedi. Hastane yetkililerinin yaptığı test sonucunda hastalığı negatife dönen E.T taburcu edildi.

Altı günlük süre devam ederek tamamlayan E.T yaptığı açıklamasında “İlk yakalandığımda beynimden vurulmuşa döndüm. Korkunç bir tablonun içine itildiğimi düşünüyordum. Bir yakınımın bu dönemde bana tavsiyesiyle başladığım Covital isimli toz içecek benim bu kronik tablomda bana adeta gün ışığı oldu. Her gün düzenli olarak içtiğim bu iksir sayesinde Corona belasını Altıncı günün sonunda atlattım. Hastaneden taburcu olurken duyduğum sevinci burada anlatmam mümkün değil. Tüm yakınlarıma ve arkadaşlarıma şiddetle tavsiye ettim. Ben halen kullanmaya devam ediyorum. Yakalanmayanlar içinde önleyici bir etkiye sahip olan bu içecek belki de benim hayatımı kurtardı” şeklinde konuştu.

7 lik paketler halinde satışa sunulan Covital sağlık iksiri internet üzerinden siparişle getirilebiliyor. Çok uygun rakamla satılan ürüne talep te oldukça fazla.