Lazer liposuction yöntemi, son yıllarda birçok kişi tarafından tercih edilen fiziksel görünüm açısından oldukça etkili ve kalıcı bir yöntemdir. Lazer liposuction, yağlanmanın bulunduğu bölgeye lazer ışınlarının gönderilmesi ile yağ hücre zarları patlatılır. Kansız bir işlem olduğu için kadın-erkek herkes tarafından tercih edilir.

Ankara liposuction ile koltuk altı, yüz bölgesi, kol, bacak, karın, basen, kalça gibi birçok yerde fazla yağ tabakası yok edilerek kalıcı çözümler sunulur. Günümüzde estetik işlemler eskiye nazaran oldukça uygun fiyatlıdır. Lazer liposuction yöntemi, bilinenin aksine çok pahalı bir işlem değildir. Ankara karın germe ve liposuction, uzman plastik cerrahlar tarafından gerçekleştirilir.

Meme Büyütme

Ankara meme büyütme ile istenilen öz güven ve görünüm elde edilebilir. Meme büyütme ameliyatları, kişilerin estetik açıdan daha iyi bir görünümü sahip olmaları için yapılır. Genellikle kadınlar tarafından tercih edilen meme büyütme işlemi ile memenin hacimli bir görünüm elde etmesi sağlanır.

Meme büyütme ameliyatı, son günlerde erkekler tarafından da çok fazla tercih edilmektedir. Küçük memelere sahip veya bir memesi diğer memesine oranla daha küçük kişiler tarafından tercih edilen meme ameliyatında, farklı yöntemler tercih edilebilir. Ankara karın germe ve meme büyütme ameliyatları ile kişilerin beklentilerini karşılamak mümkündür.

Meme Büyütme Fiyatları

Ankara meme büyütme fiyatları, uygulanacak yöntemlere göre farklılık gösterir. Meme büyütme operasyonları, kişilerin karın bölgelerinden alınan yağ ile beyaz tuzlu veya silikon implantlar yapılarak gerçekleştirilebilir. Göğüs altına yerleştirilen bu implantlar sayesinde göğüsler, daha dolgun ve daha orantılı bir görünüm kazanır. Ameliyat sonrasında çok belirgin bir iz kalmaz. Ankara liposuction ve meme büyütme fiyatları hakkında detaylı bilgi için işlemin gerçekleştirileceği hastane ve özel klinikle iletişime geçilmesi gerekir.

Liposuction Nedir?

Ankara liposuction bölgesel yağlardan kurtulmak için uygulanan cerrahi yöntemlerdir. Yağ aldırma olarak da bilinen liposuction yönteminde kalça, basen, karın, bel, diz, gibi bölgelerde bulunan kalıcı yağlar cerrahi işlemler ile alınır. Bölgesel dirençli yağları bulunan kişiler tarafından tercih edilen bu uygulamayla, vücut hatlarının daha düzgün ve belirgin olması sağlanır. Liposuction sonrasında tekrar kilo almamak için sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırılması gerekir.

Lazer liposuction Yaptıranlar

Ankara liposuction ve lazer epilasyon, bölgesel yağlanma sorunlarından kurtulmak için uzman kişiler tarafından yapılan etkili bir yöntemdir. Lazer epilasyon, kadın-erkek fark etmeden herkese yapılabilir. Ayrıca lazer epilasyon yöntemi, yüz ve boyun bölgesinde bulunan fazla yağlardan kurtulmak için de tercih edilebilir. Ankara karın germe ve liposuction yöntemi, aynı anda uygulanabilir.

Karın Germe Nasıl Olur?

Ankara karın germe ameliyatı ile estetik bir görünüm kazanmak mümkündür. Hamilelik, aşırı kilo alıp verme, yaşın ilerlemesi gibi nedenlerden dolayı karın bölgesinde bulunan deri sarkabilir. Karın bölgesinde oluşan bu deri sarkması, hoş olmayan bir görünümün ortaya çıkmasına sebebiyet verir. Karın bölgesinde bulunan sarkmalar için karın germe ameliyatı yapılabilir.

Ameliyat ile karın bölgesinde bulunan fazla deri kaburgalara doğru getirilerek bölgede bulunan fazla yağ dokusu çıkarılır. Karın germe ameliyatı ile karın bölgesindeki çatlaklar ve selülitler vücuttan uzaklaştırılarak karın bölgesine estetik açıdan daha iyi bir görünüm kazandırılır.

Karın Germe Ne kadar Sürer?

Ankara liposuction ve karın germe ameliyatları, kısa süreli işlemlerdir. Karın germe ameliyatları sonrasında tam iyileşme yaklaşık 1 yıl kadar sürer. Ameliyatın yapıldığı bölgede geçici uyuşukluk olması, normal bir durumdur. Bu durum, kısa bir süre içerisinde iyileşmeye başlar. Karın germe ameliyatlarının kesinlikle uzman bir plastik cerrah tarafından ve ameliyat için uygun ortamlarda yapılması gerekir.