Dras Film Pictures'in yapımcılığını gerçekleştirdiği, senaryosu Esma Şevik imzası taşıyan ve Yunus Şevik yönetmenliğinde Ağva’da çekimleri tamamlanan “Korku Takvimi” filmi 13 Mayıs'ta vizyondaki yerini alacak.

Oyuncu kadrosunda Melisa Seda, Nevin Efe, Zafer Kora, Rümeysa Sarıarslan, Erdal Ayna, Nihat Yılmaz, Muharrem Fındıcak, Oktay Uncu gibi isimlerin rol aldığı “Korku Takvimi” filmi, Avrupa ve Amerika'da gittiği 4 festivalden ödülle döndü. Galada yoğun ilgiyle karşılanan filmin konusu şöyle:

“Kimsesiz büyüyen Hülya'nın en büyük hayali ünlü bir oyuncu olmaktır. Yıllar sonra bir gün beklediği başrol teklifi gelir, ancak film setine giderken başına gelen talihsiz kazayla başlayan serüven, filmin çekimlerinin başlamasıyla beraber kâbusa döner. Hülya cevabını bilmediği birçok soruyu çözmeye çalışırken kendisini bir kördüğümün ortasında bulur, artık tek istediği bu labirentten kurtulmaktır.“

2 FARKLI KARAKTERE HAYAT VERDİ

“Korku Takvimi” isimli yapımda iki farklı karaktere hayat verdiğini belirten Melisa Seda, “oyunculuk hayatım boyunca çıkardığım bu iki karakterde hep aklımda olacak izleyici çok şaşıracak” vurgusunu yaptı.

“Korku Takvimi” isimli sinema filminin sevilen başrol oyuncusu Melisa Seda, “Korku filmi izlemeyi çok severim sonrada tek başıma kalamam, bu filmde çok zorlandığım ve etkisinde kaldığım çok sahne var, keşke set arkası bir kamerayla çekilse izleyicide izleyebilse çok isterdim. Korku Takvimi kamera önü başka film, arka kısım başka bir film, böyle renkli bir ekiple çalışmak benim için keyif oldu” dedi.