Tepebaşı Belediyesi kentteki kültür sanat etkinliklerine katkı sunmaya devam ediyor.

Bu kapsamda düzenlenen Tekeciler 3. Çocuk Sanat Etkinliği de çeşitli etkinlikler ile renkli görüntülere sahne oldu. Tekeciler Mahallesi’nde gerçekleşen şenliğe, Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Nuray Çayır’ın yanı sıra CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç, Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy, Tekeciler Mahalle Muhtarı Mustafa İmdat, Tepebaşı Belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Tekeciler 3. Çocuk Sanat Şenliği’nin onur konuğu ise yazar Zeynep Aliye oldu.

Şenlikte resim atölyesi, kil atölyesi, makrome atölyesi, 3 boyutlu karikatür atölyesi, kolaj atölyesi, karikatür atölyesi etkinlikleri düzenlendi. İdil Çeliker, Yıldız Çiçek Sivri ve Göker Canko adlı sanatçılar çocukların şiirlerini besteleriyle yorumladı. 

Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Nuray Çayır, “Çocuklarımızı tebrik ediyorum. Erol Büyükmeriç ve gönüllü eğitmenlerine de teşekkür ediyorum, emekleri çok büyük. Etkinliğe ilk defa katılıyorum, iyi ki de katılmışım. Herkesin ellerine emeklerine sağlık. Çocuklarımızın gözlerinden, özellikle teker teker öpüyorum” diye konuştu.

Etkinlikte çocukların şiir, pandomim, halk oyunları ve dans gösterileri katılımcılardan beğeni topladı.