İç ve dış piyasanın bu talepleri, endüstriyel cihazların da hijyenik ürünler gibi insan sağlığını doğrudan etkileyen olumsuz faktörlerin en aza indirilmesini gerektirmektedir.

Baykon, tüm bu uygulamalar için ideal olan, çeşitli model ve kullanım tarzlarına uygun, kolay temizlenebilir ve hatta yıkanabilir farklı kapasitelerde teraziler geliştirmiş ve Dünya piyasasına sunmuştur.

Baykon BL Kaldırma Mekanizmalı Terazi

BAYKON BL terazi çukurlu kullanıma uygun olmayan sahalar için tasarlanmış bir kantar platformudur. Alçak platform yüksekliği zemin üstü kullanım için kolay ve ergonomik kullanım sağlar. Komple paslanmaz çelik yapıda olup, IP68 koruma sınıfında yük hücrelerine sahiptir.

BAYKON BL terazi gıda, ilaç, kimya ve kozmetik endüstrilerinde ıslak, hijyenik ve korozif sahalarda kullanılabilir, GMP ve HACCP üretim standartları ile uyumludur. Hijyen ve bulaşma riski sebebi ile sık temizlenen sahalarda, özel olarak tasarlanmış ve hidrolik kaldırma piston ile desteklenmiş kaldırma düzeni, kolay ve hassas temizlik imkânı sağlar. BL teraziler OIML standartları ile uyumludur, Avrupa 2014/31/EU otomatik olmayan tartı aletleri yönetmeliğine göre 2 x 3000e onaylı olarak üretilmektedir.

Baykon BP Piston Mekanizmalı Terazi

BAYKON BP terazi gıda, ilaç, kimya ve kozmetik endüstrilerinde ıslak, hijyenik ve korozif sahalar için tasarlanmış olup, GMP ve HACCP üretim standartları ile uyumludur. Hijyen ve bulaşma riski olan ve sık temizlenen sahalarda, entegre pnömatik kaldırma pistonu ile kalkan platform üst kapağı sayesinde, kolay ve hassas temizlik imkanı sağlar.

BAYKON BP terazi platformu komple paslanmaz çelik yapıdadır ve IP68 koruma sınıfında yük hücrelerine sahiptir. Kullanım şartlarına bağlı olarak çukurlu ya da zemin üstü olarak kullanılabilir. Zemin üstü kullanımda, alçak platform yapısı kolay ve ergonomik kullanım sağlar.BP teraziler OIML standartları ile uyumludur, Avrupa 2014/31/EU otomatik olmayan tartı aletleri yönetmeliğine göre 2 x 3000e onaylı olarak üretilmektedir

Baykon BT Serisi Terazi ve Basküller

BAYKON BT serisi endüstriyel teraziler, yüksek güvenilirliğe sahip standartları ile zorlu endüstriyel koşullarda, doğru ve hassas olarak yıllarca hizmet verecek şekilde tasarlanmışlardır. Avrupa OIML standartlarına göre tek veya çok kademeli hassasiyet onayı ile üretilmektedirler.

Çalışma ortamına bağlı olarak statik boyalı, paslanmaz çelik kapaklı, galvaniz veya komple paslanmaz çelik yapıda, 3 kg'dan 600 kg'a kadar kapasitelerde, 80 x 90 cm 'e kadar standart ve müşteriye özel 120 x 120 cm'ye kadar serbest ebatlarda platform modelleri mevcuttur. Gıda, kozmetik, metal, metalürji, lojistik, kimya ve tüm endüstriyel sektörlerde, hammadde girişi ve ürün çıkış noktalarında güvenle kullanılabilir. BT serisi teraziler, endüstriyel tartımlarda her türlü beklentinizi karşılayacak çok çeşitli yeteneklerde gösterge seçeneklerine sahiptirler.