Binance referans kodu %40’a varan cazip oranları ile yüzlerce kripto para üzerinden al – sat işlemlerini yapacakların daha düşük komisyon ücreti ödemesi sağlanmaktadır. EWSN8BUS referans kodunu girerek otomatik olarak yüzde 20 komisyon indirimi tanımlanmaktadır.

Binance yüzde 20 referans kodu: https://accounts.binance.com/tr/register?ref=EWSN8BUS

Ayrıca Binance cüzdanınızda en az 10 dolar değerinde BNB bulundurursanız yüzde 25 daha komisyon indirimi elde edersiniz. Böylece toplamda yüzde 40’a varan komisyon indirimine sahip olursunuz. Referans kodu kullanmadan üyelik işlemlerini yapan kişiler için platform tarafından belirlenen güncel standart komisyon oranları işletilmektedir.

Ancak referanslı olarak Binance üyeliğini oluşturmanız halinde, Binance en yüksek referans kodu sayesinde bu oranın düşmesini sağlayabilirsiniz. Komisyon indirimi mevcut oran üzerine eklenerek, bir ay boyunca yapılan al – sat işlemine göre hesaplanmaktadır. En yüksek oranları ise güvenilir platformlar üzerinden takip ederek rahatlıkla bulabilirsiniz.

Binance Komisyon İndirimi Nedir?

Binance komisyon indirimi kullanılarak yapılan işlemler, referans kodu olmadan üye olanlar için belirlene komisyon oranları üzerinden hesaplanır. Standart komisyon oranına uygulanacak indirim ile ne kadar komisyon ücreti olacağı belirlenmektedir. Örnek bir hesaplama yapacak olursak; 1.000 TL yatırım ile bir ay boyunca 5 alış ve 5 satış işlemi gerçekleştirmeniz halinde, aylık 10 al – sat yapmış olursunuz. 1.000 x 10 yapılarak hesaplanan 10.000 TL sizin işleminiz olacaktır.

Referans kodu kullanmadan bu örnek hesaplamaya göre %0,10 komisyon uygulanacağı için 10 TL komisyon ücreti hesaplanabilir. Ancak referans kodu ile elde edilecek %20’lik bir indirim sonrasında bu oran 8 TL olur. İndirim oranlarına ve işlem miktarına göre komisyon oranları da değişiklik gösterecektir.

Binance Yüzde 20 Referans Kodu

Binance referans kodu 20 oranında uygulanması halinde ödenecek komisyon oranı %0,8 olarak hesaplanır. Öte yandan üyelerin cüzdanlarında BNB Coin bulundurmaları halinde, %0,6 yani binde 0.6 oranında bir komisyon ödenir. Kendi kripto para birimi olan BNB’nin kullanımına teşvik için daha düşük komisyon öneren Binance, referans kodu kullanımıyla benzerlerinden ayrılmaktadır.

Yeni üye olacakların Binance en yüksek referans kodu sayesinde %40 oranında bir indirimden yararlanması da mümkünüdür. Yatırımcıların her koşulda daha avantajlı komisyon oranları ve güvenli işlem yapmasına olanak tanıyan Binance, global ve TR uygulamaları üzerinden farklı para birimleri ile işlem yaptırmaktadır.

Binance En Yüksek Referans Kodu Nasıl Alınır?

Binance referans kazancı elde etmek için üyelik işlemleri sayfasında ilgili kodun belirtilmesi yeterli olacaktır. Referans kodunu sizinle paylaşan kişilerin linkleri üzerinden veya diğer yöntemler ile üyeliğinizi yüksek referans indiriminden yararlanarak onaylayabilirsiniz.

Herhangi bir e – ticaret sitesine üye olmak kadar basit bazı adımları takip ederek rahatlıkla referans kodunu girebilir ve daha az komisyon ödeyerek, işlemlerinizi karlı hale getirebilirsiniz. Binance en yüksek referans kodu arayanların güvenilir kişilerin referans kimlikleri linkleri ile kolayca işlemlerini tamamlaması mümkündür. %20’den %40 oranına kadar farklı indirimler uygulanmaya devam etmektedir.