Diş hekimi uygulamaları denilince genellikle akla implant ve ortodonti tedavileri gelir. Çünkü günümüzde bu tedavi çeşitleri olan ilgi oldukça fazladır. Ortodonti ve implant uygulamaları, ağız ve diş sağlığı yanında estetik görünümü de katkıda bulunur. Eskişehir diş hekimi alanında hizmet veren Gülüş Akademisi, profesyonel diş hekimi uygulamaları yapmaktadır.

2019 yılında hizmet veren klinik, Eskişehir'de olmasına rağmen profesyonelliğinden dolayı ülkemizin birçok noktasından hasta kabul etmektedir. Gülüş Akademisi, tedavilerinde ekip çalışmasına önem verir. Bu sayede sorunları kısa süre içerisinde çözerek doğru tedavi yöntemlerini uygular. Diğer önem verdiği noktalardan biri ise hastalarıyla olan ilişkisidir. Gülüş Akademisi ekibi, hastalarla doğru bir iletişim kurar. İletişim sırasında şikayetleri dinler, tedavi öncesinde bilinçlendirme yapar. Dolayısıyla iyi bir iletişim kurulmuş olunur.

Gülüş Akademisi; ortodonti, diş eti tedavileri, diş beyazlatma, implant, gülüş tasarımı, pedodonti, ağız ve çene cerrahisi, diş cerrahisi ve kanal tedavisi alanlarında hizmet vermektedir. Bu alanlar, kendi içerisinde birçok dala ayrılmaktadır.

Ortodonti Tedavilerinde Merak Edilenler

Gülüş Akademisi, hastalarının tedaviler hakkında bilgi sahibi olmasını ister. Bu sayede hem hastalarda güven oluşur hem de hizmetlerinin kalitesini gösterir. Bilinçli hasta, tedavi aşamalarına dikkat eder. Böylelikle tedavisinin ne kadar başarılı geçtiğini anlayabilir. Ortodonti uzman Banu ERBAŞ, tedaviye başlamadan önce aşamaları anlatır. Tedavi sırasında dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgi verir.

Ortodonti tedavisi, kendi içerisinde dallara ayrılır. Gülüş Akademisi Eskişehir ortodonti alanında; yetişkin ortodonti, çocuk ortodonti, kapaklı braket, klasik metal braket, lingual ortodonti, estetik braket, çene eklemi tedavisi, ortognatik cerrahi ve telsiz ortodonti tedavileri sunmaktadır.

Ortodonti tedavilerinde ücretler ve tedavi süresi, merak edilen konular arasında yer alır. Ortodonti tedavisi için belli bir ücret söylenemez. Çünkü ortodonti tedavisi, kişiye göre değişkenlik gösterir. Dolayısıyla tedavi süresi de söylemek mümkün değildir. Bunun yanında hastalar, ortodonti tedavi çeşidini belirlemek ister. Hastaların düşünceleri elbette önemlidir. Ancak tedavinin doğru yapılabilmesi için diş hekiminin onayı olması gerekir. Çünkü her ortodonti tedavi yöntemi, hasta için uygun olmayabilir.

İmplant Hakkında Merak Edilenler

İmplant, günümüzde popüler olan diş hekimi uygulamalarından biri olsa da birçok kişinin korktuğu tedavi yöntemleri arasında yer alır. Ancak Eskişehir diş hekimi konusunda başarılı çalışmalar yapan Dt. Hamit ERBAŞ, implantın korkulacak bir durum olmadığını göstermektedir. Hastalarıyla doğru bir iletişim kurarak, sürecin nasıl ilerlediğini açıklamaktadır.

Gülüş Akademisi, kurulduğu günden beri Eskişehir implant tedavileri ile ilgili birçok önyargıyı değiştirmeyi başarmıştır. Tedavi süreçlerinin aslında oldukça güzel geçtiğini göstermektedir. Hastalarının sağlıklı, estetik bir ağız ve diş görünüme sahip olmaları için çalışmaktadır. Siz de diş hekimi tedavilerinde profesyonel hizmet almak istiyorsanız Gülüş Akademisi iletişim seçeneklerini kullanabilir ve web sitesini ziyaret edebilirsiniz.