Çok yakın yıllara, teknolojinin hayatımızın her alanında yer almadığı zamanlara gelene dek, insanlar çeşitli sokak ve masa oyunlarıyla eğlenirdi. Saklambaç, sokak futbolu, köşe kapmaca, isim şehir, bom, sessiz sinema gibi genellikle kalabalıkla oynanan oyunlar. Bilgisayar, oyun cihazları, telefonlar ve internet yavaş yavaş her eve ulaştıktan sonra ise geneli bilgisayar oyunu olarak adlandırılabilecek dijital eğlenceler yaygınlaştı. Bu sanal ortamda her yıl, çok daha zengin kalitede geliştirilen mekanlar, hikayeler ve hız özellikle genç kitlelerin ilgisini büyük ölçüde cezbetmekte. Bu çok keyifli, yaratıcı ve gerçekçi oyunlara erişmek de artık inanılmaz kolay! Ancak bunların ötesinde, o kurgulanan dünyanın tamamen içindeymiş kadar gerçek hissettirecek bambaşka bir teknoloji var, VR! Bilgisayar simülasyonu da olarak bilinen bu teknoloji gözlüğüyle, bu programa uygun olarak hazırlanan oyunları sanki içindeymiş gibi oynuyorsunuz. Henüz bu benzersiz eğlenceyi yaşamadıysanız bodo.com ayrıcalığı ile hemen deneme fırsatı bulabilirsiniz!

İki Kişi için VR Sanal Gerçeklik Oyunu

En sıra dışı sürprizleriyle pozitif enerji kaynağınız bodo.com, onlarca alanda olduğu gibi ‘’Tekno’’ ve ‘’Oyunlar & Parti’’ kategorisinde de sizlere harika hediyeler sunuyor! Çağın en ilgi duyulan alanı olan sanal gerçeklikten pek çok farklı deneyimi, sevdiklerinize bodo farkıyla hediye edin. Özellikle henüz sanal gerçeklikle daha önce ilgilenmemiş ancak merak eden tanıdıklarınız için heyecan verici bir süreç olacak! Evde bilgisayar oyunu oynamaktan çok daha keyifli olmakla birlikte kişiye hareket ve sosyallik de kazandıran ‘’İki Kişi için VR Sanal Gerçeklik Deneyimi’’, arkadaşınız, kardeşiniz, sevgiliniz, çocuğunuz hediye etmeyi arzuladığınız herhangi biri ile gidilebilecek en eğlenceli oyunlardan. Hayatınızda biraz aksiyon, hareket ve farklılık arıyorsanız, bodo.com aracılığı ile size gönderilen böylesine heyecan verici bir oyun deneyimini kesinlikle istersiniz! Hem sanal gerçeklik kulübünde teknolojinin vardığı noktayı görme fırsatı hem de en zevk aldığınız oyunları en az 3D olarak oynama fırsatı https://bodo.com/tr/go/iki-kisi-icin-vr-sanal-gercekcilik-oyunu/!

VR Sanal Gerçeklik Oyunu Nasıl Geçer

Bu deneyimi hediye ettiğiniz yahut size hediye eden kişiyle sanal gerçeklik kulübünün yolunu tutarsınız. Burada size bilgilendirme yapacak ilgililer oyun seçmenize de yardımcı olacaktır. İlk kez deneyeceğiniz bu heyecan verici oyun için ilk olarak hangi türden bir oyun seçmek istersiniz: macera mı, savaş mı, simülatör mü, strateji mi, atış mı, aksiyon mu ya da kıyasıya dövüş mü? Verilen 60 dakikalık süre içinde dilediğinizi doyasıya oynayabilirsiniz. VR gözlükleri takıp gerekli ekipmanları aldıktan sonra hemen oyuna geçebilir dilerseniz anı kalması için fotoğraflar çekinirsiniz. Sanal gerçeklik dünyasına dalış yaptığınızda, kendinizi hep ekrandan izlediğiniz süper kahramanlar arasında mücadele verirken bulacak onlardan biri olduğunuzu hissedeceksiniz. bodo adresinden bu deneyimi dilediğiniz gibi sevdiklerinize hediye edebilir, böylesine eğlenceli bir sürpriz yapmanın hazzını yaşayabilirsiniz.