Değiştirmek istediğiniz görsel duruma ve beklentinize göre size en uygun doktoru bulmanız için biraz araştırma yapmak gerekiyor. En iyi 10 estetik doktoru listesine göz atıp Türkiye’nin alanında uzman ve isim yapmış cerrahını tanıyabilirsiniz. Onların uzmanlık alanları, tecrübeleri ve eğitimleri hakkında bilgileri bulabilirsiniz. Böylece sizin isteklerinizi en iyi kimin karşılayabileceğine dair bir fikir oluşturabilirsiniz.

Türkiye’nin en iyi 10 estetik doktoru aslında ünlü isimlerin de en sık tercih ettiği uzmanlar. Ünlülerin yeni estetik uygulamaları çoğunlukla takip ettiği ve en iyi haliyle denedikleri biliniyor. Siz de onların doktorlarını merak ediyor ve diğer işlemleri hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız listeye bir göz atabilirsiniz.

Bu uzmanların bir kısmı en ünlü estetik işlemlere imza atmış ve alanında duayen kabul edilen isimler. Günümüzdeki ünlü birçok cerrah onların öğrencisi. Aynı zamanda birçok TV-Sinema ünlüsü de bildiğimiz görüntüsünü onlara borçlu.

Ünlülerin Estetik Cerrahları

Estetik algımıza genellikle medyada sık sık gördüğümüz yüzler hükmediyor. Bu ünlü isimler aynı zamanda medikal ve cerrahi estetik işlemleri oldukça sık tercih ediyor ve yeni işlemleri takip ediyor. Ama ünlü isimlerin birçoğu estetik işlemlerde hangi doktoru ve kliniği tercih ettiğini açıklamıyor.

Ünlülerin en sık tercih ettiği estetik cerrahlar olan Op. Dr. Muharrem Demiroğulları, Op. Dr. Leyla Arvas ve Op. Dr. Nuri Battal gibi isimler hakkında bilgi alabilirsiniz. Bu ünlü cerrahların uzmanlıkları ve en çok hangi işlemlerle tanındıklarını görebilir ve kendiniz için en uygun olanını tercih edebilirsiniz.

Her hekim her konuda uzman olmadığı ve her hekimle her hastanın estetik kaygılarının aynı olmadığı bilinen bir gerçek. Buna bir de hekimlerin işlemleri yaptığı kliniklerin özellikleri eklenince seçim yapmak için biraz araştırma yapmak çok daha önemli hale geliyor. Hem doktorlar hem klinikler hakkında ihtiyacınız olan bilgiler, yorumlar ve yaptıkları işlemler hakkındaki bilgilere yukarıdaki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Tüm bunların yanında, ister medikal estetik ister cerrahi işlemler olsun her gün yeni gelişmeler yaşanıyor. Çok daha güvenli ameliyatlar, ameliyatsız yöntemlerle yapılabilir hale gelen değişimler teknolojik gelişmelerle mümkün oluyor. Türkiye en çok estetik işlem turizmi alan ülkelerden biri olarak bu gelişmelerin kısa sürede uygulandığı bir ülke.

En yeni estetik uygulamalardan haberdar olmak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Burada öncesi sonrası fotoğraflarıyla karşılaştırma yapabilir, istediğiniz işlem için en iyi yolu öğrenebilirsiniz. Ayrıca estetik işlemleri geçirenlerin yorumları ve sonuçları hakkında bilgi sahibi olarak aradığınız estetik uzmanını ve en güvenilir kliniği bulabilirsiniz.