Esenyurt otelleri İstanbul Esenyurt ilçesinin nezih ortamında konumlanan en güzide otelleri arasında yer alıyor. Avrupa yakasının hem ticaret hem de tatil bakımından en çok bilinen Esenyurt ilçesi konaklama bakımında da birçok alternatif sunuyor. Esenyurt merkezde ve merkezden biraz uzakta kalan Esenyurt otelleri, ekonomik ve bütçe dostu fiyatlar ile ilgi görüyor. İstanbul Esenyurt hem Avrupai tarzda otelleri de hem de eski Türk tarihini yansıtan mimari esintileri ile dikkat çekiyor. İlçede bu kadar değişik tarzda ve herkese özel ayrıcalıklar sunan konaklama tesisleri Esenyurt otel fiyatları açısından rekabetçi görünüyor. Her bütçeye uygun ödeme kolaylığı sunan Esenyurt otelleri, markası olan loss hotel yaz ve kış kısacası yılın her mevsimi ziyaretçi ağırlıyor.

İstanbul Esenyurt ilçesinde sadece 5 yıldızlı ve suit oteller yer almıyor. Geniş yelpazede konaklama seçenekleri sunan bu ilçede apart otel ve butik oteller de bulunuyor. Tam bir aile sıcaklığı ve samimi bir ortam sunan az yatak kapasiteli esenyurt otelleri markası olan loss hotel, için sürekli rezervasyon yaptırılıyor. Sahil kıyısında dolaşmayı sevenler ve denizin masmavi ışıltısını izlemek isteyenler İstanbul Esenyurt bölgesine akın ediyor. Tüm bu güzellikleri yakından görmek için hem çocuklu aileler hem de balayı çiftleri Esenyurt otel fiyatları hakkında araştırma yapıyor. Erken rezervasyon fırsatlarından yararlanan aileler İstanbul Esenyurt otelleri içerisinde konaklayıp tatilin tadını çıkarıyor. İstanbul Esenyurt bölgesinde hem konforlu hem de ekonomik otel için Loss Hotel hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

İstanbul Esenyurt ilçesinin eski tarihini ve daha önce yaşamış burada yaşayan medeniyetleri tarihi kaynaklarda yer alıyor. Buraya daha önce yerleşen insanlar kendi kültür ve geleneklerini bıraktıkları için bu durum mimari yapılara da yansıyor. İstanbul Esenyurt otelleri de hem eski tarihin izlerini hem de modern mimarinin etkilerini taşıyor. Buraya gelenler ilçesinin doğasına, havasına,  gezilecek ve görülecek yerlerine hayran kalıyor. Esenyurt otel fiyatları da İstanbul Esenyurt bölgesinde konaklamak için ziyaretçilere makul ve ekonomik seçenekler sunuyor. Özellikle çocuklarınızla birlikte küçük bir hafta sonu kaçamağı ya da stres atmak için piknik organizasyonu yapmak isterseniz Esenyurt otelleri ve süit otellerinde konaklayabilirsiniz.

Esenyurt Konaklama Seçenekleri

İstanbul Esenyurt ilçesi konaklama bakımında da farklı seçenekler ve alternatifler sunuyor. Her yıl ilçeye gelen yerli ve yabancı turist sayısı düşünüldüğünde oldukça fazla sayıda konaklama tesisine ihtiyaç duyuluyor. Esenyurt otelleri grubunda yer alan Loss Hotel de ziyaretçilere ayrıcalıklı imkanlar sunan konaklama işletmelerinden biri. Dilerseniz geniş süt odalarda dilerseniz de apart hotel ya da butik otellerde konaklayabilirsiniz. Ayrıca Esenyurt otelleri birçok yere ulaşım bakımından da merkezi konumda yer alıyor. Konakladığınız otelinizden çıkıp herhangi bir vasıtayla her mekana kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Mevsim koşullarının uygun olması da buradaki ziyaretçi sayısının artmasına neden oluyor. Esenyurt otelleri binlerce ziyaretçiyi memnuniyetle ağırlayan misafir dostu oteller arasında yer alıyor.

İstanbul Esenyurt ilçesine son yıllarda yapılan yatırımlar tam bir cazibe merkezi olmasını sağlıyor. Metrobüs ve diğer toplu taşıma araçları ile buraya ulaşmak geçmişe nazaran daha kolay oluyor. Hal böyle olunca buranın atmosferini yakından solumak isteyenler İstanbul Esenyurt otelleri arasından herhangi birine rezervasyon yaptırabiliyor. İstanbul Avrupa yakasının her daim hem ulaşım hem de mimari açıdan yükseliş trendinde olan ilçesi Esenyurt, konaklama seçenekleri ile her bütçeye hitap ediyor. İstanbul Esenyurt otel fiyatları hem ekonomik olması hem de kampanya sunması ile misafirlerden tam puan alıyor.

Esenyurt’ta Mutlaka Görülmesi Gereken Yerler

İstanbul eski şair ve yazarlarının kalemine ilham olmuş bir nadide bir ildir. Esenyurt ilçesi doğal güzellikleri ile bu harikulade ilin ayrılmaz bir parçası. Ruhu dinlendiren tabiatı, ciğerleri tazeleyen orman havası ve daha nice güzellikleri ile İstanbul Esenyurt görülmeye değer bir ilçedir. Bu resmetmeye layık güzellikleri yerinde görmek isteyenler Esenyurt otelleri için erkenden rezervasyon yaptırıyor. Yeşiline doyulmayan, doğal güzellikleri bambaşka olan Esenyurt ilçesi her daim ziyaretçiler tarafından ilgi görmektedir. İstanbul Esenyurt ilçesinde keyifli vakit geçirmek isteyenlere önerilen görülecek yerer ve mekanlar şöyle sıralanmaktadır:

Recep Tayyip Erdoğan Parkı: Şehrin gürültüsünden ve stresinden sıkılıp kendini doğanın kucağına atıp rahatlamak isteyenler Recep Tayyip Erdoğan Parkına akın ediyor. Parkta sadece sosyal tesisler değil aynı zamanda Fin Hamamı ve restoran da yer alıyor. Kısacası bu park hoşça vakit geçirmek ve dinlenmek isteyenler için ideal yerlerden biri. Fin hamamındaki saunada zayıflarken yüzme havuzunda eğlenerek spor yapabilirsiniz.

Turgut Özal Stadyumu: 2008 yılında kurulan stadyum İstanbul Esenyurt ilçesinin en bilinen yerlerinden biridir. İstanbul Esenyurt belediyesi tarafından faaliyete geçirilen yerde suni çim kullanılıyor. 5.500 seyirci kapasitesi bulunan stat her yıl maç heyecanları ve coşkusuyla dolup taşmaktadır. Stadyumda sadece futbol müsabakaları oynanmakla birlikte aynı zamanda fitness salonu ve savunma sporları da yer alıyor.

Akbatı AVM: İstanbul Esenyurt otelleri konum olarak burada bulunan AVM’lere oldukça yakındır. Akbatı AVM özellikle çocuklu aileler için oldukça uygun. Çocuğunuzla birlikte AVM’de oyun salonlarında eğlenebilir ve binlerce restoranda yer alan yemeklerin tadına bakabilirsiniz. Hafta sonunda arkadaşlarınızla ya da ailenizle güzel vakit geçirmek için burası ideal bir yer oluyor. Hemen Esenyurt otel fiyatları için araştırma yaparak bu güzel yerleri yakından görmeye başlayabilirsiniz.

Esenyurt Kültür ve Sanat Merkezi: Sanat ve tiyatro faaliyetleri ile yakından ilgilenenlerin en sevdiği yerlerden birisi de Esenyurt Kültür ve Sanat Merkezidir. Her yıl çocuklar ve yetişkinler için sergilenen tiyatro oyunları büyük ilgi çekiyor ve çok beğeniliyor. Bu sanat merkezinde sadece tiyatro oyunları değil resim sergileri de bulunuyor. Övülmeye layık yağlı boya portreleri burada sanatseverler ile buluşuyor.

Esenyurt’ta Ne Hediyelik Alınır?

İstanbul Esenyurt ilçesine ilk kez gelenler yakınlarına güzel bir hediyelik eşya almadan evlerine dönmüyor. İstanbul Esenyurt otelleri konumuna çok yakın konumda bulunan hediyelik eşya dükkanları her zevke hitap ediyor. Eğer annenize ya da ailenizdeki yakın akrabalarından birine hediye alacaksanız Esenyurt’ta bulunan takı ve bijuteri dükkanlarını tercih edebilirsiniz. Birbirinden şık ve büyük taşlı aksesuarlardan sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Esenyurt ilçesinde bulunan elektronik ürünler satan mağazalardan yeğeninize ya da kardeşinize akıllı bileklik ya da kablosuz kulaklık satın alabilirsiniz. İstanbul Esenyurt sadece yetişkinlere de aynı zamanda çocuklara da hitap ediyor. Bu bakımdan kız ve erkek çocuklar için özel tasarlanmış oyuncaklar satan oyuncak dükkanlarından cici oyuncaklar alabilirsiniz. Kızlara uygun bebekler ve pilli oyuncaklar ile erkeklere uygun arabalar ve bu dükkanlarda alıcı buluyor. Dilediğiniz herhangi bir hediyeyi alıp sevdiklerinize unutamayacakları bir armağan verebilirsiniz. Vakit kaybetmeden İstanbul Esenyurt otel fiyatları arasından bütçenize en uygun otele rezervasyon yaptırarak otele yakın yerlerden hediyeler alabilirsiniz.

Esenyurt Otel Fiyatları

İstanbul Esenyurt otel fiyatları hem uygun ve ekonomik oluşu hem de cazip fırsatlar sunması ile dikkat çekiyor. İstanbul Esenyurt otelleri markası olan loss hotel, sunduğu ayrıcalıklı hizmetler ve imtiyazlı konaklama imkanları ile ilgi çekiyor. Esenyurt otelleri hizmet kalitesi bakımından müşterilerden tam not alan İstanbul Avrupa yakasının en iyi otelleri arasında yer alıyor. Hem bütçe dostu olması hem de çocuklara eğlenceli hizmetler sunmasıyla bilinen Esenyurt otelleri için https://losshotel.com/adresini ziyaret edebilirsiniz. Burada sadece 5 yıldızlı oteller değil aynı zamanda suit, butik ve apart otellerde bulunuyor. Dilerseniz zevk ve beğeninize uygun herhangi bir konaklama tesisinde kalarak gezinizin ve ziyaretinizin tadını çıkarabilirsiniz.

İstanbul Esenyurt otelleri geniş ve suit odaları ve kişiye özel hizmetleri bakımından en çok tercih edilen oteller arasında başı çekmektedir. Harika bir hafta sonu geçirip sevdiklerinize ya da arkadaşlarınıza anılarınızı anlatmak için makul Esenyurt otel fiyatları aramalarında ön plana çıkan loss hotel’ de konaklama yapabilirsiniz. Esenyurt ilçesi ne kadar kalabalık gözükse de esasında bir o kadar gürültüden uzak yerleri ile tam bir huzur merkezidir. Parkları, tabiatı, doğası ve insana sükûnet veren ortamı bu ilçeyi değerli kılmaktadır. Özellikle misafirperver insanları burayı daha çok güzelleştirmekte ve zenginleştirmektedir. Sevdiklerinize harika bir tatil armağan etmek için Esenyurt otel fiyatları için araştırma yaptıktan sonra kendinize uygun bir suit otelde konaklayabilirsiniz.