Eskişehir’den Yükselen Kurumsal Oto Ekspertiz Markası Experix Bayilik ağını genişleterek Tüm Türkiye’ye Bayilik vermeye başladı. Bu sektörde kalıcı olarak müşteri memnuniyetini sağlamak ve fark yaratarak en iyi hizmeti vermek istediklerini belirten Emre Öztürk Kurumsal bir çatı altında hem bayilerinin hem de müşterilerinin memnuniyetini karşılamak için çalıştıklarının altını çizdi.

Alpha Assistance ile Sigorta ve Yol Yardım Hizmetleri için anlaşma da yaptıklarını belirterek bu sayede müşterilerinin Garantili olarak ekspertiz hizmeti alacaklarını ve mağduriyetlerin son bulması için ellerinden gelen her çözümü sunmak istedikleriniz belirtti.

Eskişehir Oto Ekspertiz Firması olarak başlayarak kısa süre içerisinde bir marka yaratmanın ve Büyük anlaşmalarla sektörün en iyileri arasına girmek istediklerini de belirten Emre Öztürk farklı konsept sunarak profesyonel ustalarla işin gerekliliklerinin de üstünde performans göstermekten son derece memnun olduklarından bahsetti. Experix Kurumsal Oto Ekspertiz Markasını yakın zamanda her il ve ilçede en iyi hizmet kalitesi ile var olacağını altını çizerek anlattı. 

Ayrıca Hababam Sınıfı oyuncuları ile çektikleri reklam filmininde yakın zamanda tüm Ulusal Kanallarda yayınlanacağını ve büyük bir ses getireceklerini belirtirken Eskişehir Markası olmaktan ve Eskişehir’den Türkiye’ye açılan böyle bir marka çıkarmaktan son derece mutlu olduklarını dile getirdi.

Tüm müşterilerine işletmelerinde airbag kontrollerinde conta testine kadar tüm hizmetleri sağladıkları ve şık konseptinde çaylarını yudumlarken şeffaf olarak araçlarına yapılan tüm işlemleri izleyebildikleri için tarafsızlıklarının kendileri için çok önemli olduğunu ve dolandırıcılık ve farklı farklı sıkıntılar ile karşılaşmamak için kendi tercih ettikleri ekspertiz firmalarına götürmelerinin mağduriyetleri engelleyeceğini söyledi.