Öğrenci olarak Eskişehir’e geldiyseniz, öncelikle kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Zira bir çok şehirde konaklama açısından sıkıntı yaşanırken, Eskişehir bu yönden oldukça zengin bir şehir. Nüfusunun %80’i öğrencilerden oluşan bu şehirde, öğrenciler için sunulan hizmette sınır yok diyebiliriz.

Hem Osmangazi Üniversitesi hem de Anadolu Üniversitesi sayesinde artan bir nüfus ile birlikte, apart sektöründe oldukça büyük bir rekabet yaşanmaktadır. Bu rekabeti tatlı bir çekişme olarak nitelendirebiliriz. Zira bu tatlı rekabet, hizmette kalitenin artmasını sağlamaktadır.

Eskişehir’de Bayan Apart

Eskişehir’de kız öğrenci apart sayısı, erkek öğrenci apart sayısından neredeyse 10 kat fazladır diyebiliriz. Bunun en büyük nedeni erkek öğrencilerin, ucuz kiralarla birlikte eve çıkmak istemesinden kaynaklanmaktadır. Kız öğrenci velileri ise, iyi imkanların sunulmuş olduğu özel yurtları tercih etmektedir. Eskişehir kız apart diye araştırma yaptığınız zaman karşınıza 100’lerce seçenek çıkacaktır. Peki apart seçiminde nelere dikkat edilmelidir?

Sizlere bir çok apartın alanında iyi olduğunu ve iyi hizmet verdiğini söyleyebiliriz. Ancak bu durum kötü apart işletmelerinin olmadığı anlamına gelmez. Öncelikle Eskişehir apart fiyatları doğrultusunda bir araştırma yapmalısınız.

Bir apartın fiyatı çevresinde bulunan apartlara göre çok uygun ise, burada bir soru işareti oluşmalıdır. Bu durumda sizlere vaat edilen imkanlar, zarara girme endişesi ile geri çekilebilir. Tabi tek dikkat etmeniz gereken konular bunlar da değil. Google yorumları da sizler için iyi bir referans olacaktır.