İstanbul Avrupa yakasında hız kesmeden çalışmalarına devam eden Baytan Elektrikçi olarak nerede, ne zaman, hangi konuda yardıma ihtiyacınız olursa yanlarınızda olmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Elektrikçi konusunda sizlere her an kaliteli hizmetleri 7 gün 24 saat boyunca ara vermeden sunarken uydu montajlarından, güvenlik kamera montajına kadar her sorununuza anında çözüm sunuyoruz. Yaptığımız her işlemi garanti kapsamında sunan bir firma olduğumuz için de sorunsuz çözüm önerilerimiz ile devam ediyoruz.

Acil elektrikçi gerekli olduğu her an İstanbul’un neresinde olursa olsun her işlemlerde tecrübeli ve profesyonel elemanlarımız sayesinde uygun fiyatlar ile işlemlerimizi sunuyoruz. Bu güne kadar müşterilerimizden aldığımız güç ve destek sayesinde her zaman alanında en iyi firma olmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Elektrik ustalarımızın bu güne kadar edindiği tecrübelerin yanı sıra sahip oldukları bilgi birikimleri sayesinde müşterilerimizin her türlü sorunlarına çözüm odaklı devam ediyoruz.

Profesyonel Servisimiz İle Verilen Hizmetler

Kurulduğumuz ilk günden bu yana kadar Baytan Elektrikçi olarak müşterilerimizin her türlü ihtiyaçlarında yanlarında yer almaya devam ediyoruz. Acil elektrikçi ihtiyacı olan müşterilerimiz 7 gün 24 saat diledikleri an 0536 846 79 81 numarasından bizleri arayarak gerekli destekleri alabilir. Müşterilerimiz için sunduğumuz hizmetler;

İnternet arızaları kablolama işleri,
Güvenlik kamera sistemleri kurulumu teknik hizmetler,
Uydu, çanak servisi,
Anten ve TV kurulumu,
Tüm avize asma montajı işleri,
Spot led aydınlatma sistemleri ve led spot işleri,
Access point, roater ve menzil genişletici kurulum hizmetleri.
Görüntülü dia fon tesisatı,
Alarm sistemi,
İç & dış bina tesisatları bakım onarım işleri,
Sanayi elektriği,
Fabrika elektrik tesisatı,
İnşaat elektrik tesisatı,
Villa yazlık tesisat yapımı,
Dükkan işyeri ofis büro elektrik tesisatları,
Atölye kurma,
Elektrikli tesisatlar,
Elektrik tadilat dekorasyonu,
Elektrik tesisatları parça montajı faaliyete alma,
Elektrik panosu yenileme,
Topraklama ölçümü,
Paratoner hattı,
Bahçe çiftlik aydınlatma sistemleri konularında gerekli tüm destekleri alabilirsiniz.

Garantili olarak sunduğumuz tüm hizmetler sayesinde bizleri tercih eden tüm müşterilerimiz rahat edecektir. Ne zaman ihtiyacınız olursa bir telefon kadar uzağınızdayız.