Meme sarkmasına karşılık yapılan en etkili ve tek yöntem meme dikleştirme operasyonlarıdır. Gelişen teknoloji ile birlikte artık çok daha güvenli ve iyileşme süreci uzun olan meme dikleştirme operasyonlarında iyi bir hekim ile bu süreci yürütüyor olmanız en önemli ayrıntıdır.

Doç. Dr. Sevgi KURT ile iletişime geçebilirsiniz. Göğüs estetiği üzerine çok başarılı operasyonlara imza atmış olan Doç. Dr. Sevgi KURT ile ön muayene sonucunda vücudunuza en ideal olan meme estetik uygulamaları hakkında bilgi alabilirsiniz. En sık yapılan meme büyütme ameliyatı için de ön muayene talebinde bulunabilirsiniz.

Meme dikleştirme neden yapılır

Kadın memesi çok kolay deforme olmaktadır. Çeşitli nedenlere bağlı olarak sarkmalar oluşabilir ve meme sertliğini kaybedebilir. Meme içinin boşalması ve sarkması sonucunda estetik açıdan kadınları rahatsız eden bir görünüm ortaya çıkacaktır. İleri yaşlarda meme sarkması çok daha önemli bir sorun olacaktır.

Sarkan memelerin düzelebilmesi için tek yöntem meme estetiği operasyonlarıdır. Sarkmanın boyutuna ve kadınların tercihine göre bir ya da birkaç farklı uygulama ile birlikte fit ve göze hitap eden memeler yapılmaktadır.