İç giyimin en önemli parçalarından olan sütyen ve erkek giyimde konforlu ve keyifli bir deneyim sunan pijama takımları kararsız kaldığımız ürünlerden. Peki erkek pijama takımı satın alırken nelere dikkat etmelisiniz? Kadın iç giyim ürünlerinde olmazsa olmaz bir öğe olan sütyenlerde ise sizin için en uygun model hangisi? Emzirme sütyeni başta olmak üzere, diğer sütyen modelleri içinde size en çok hitap eden seçenekleri inceledik.

Sütyen Seçiminde Geniş Seçenekler

Göğüslerde toparlayıcı gibi belli ihtiyaçlara yönelik geliştirilmiş, ya da giyim tarzına paralel şekilde şık bir görüntü ortaya koymak için tercih edilen sütyenler kararsız bırakabiliyor. En uygun sütyen modeli hangisi derseniz, bunun yanıtı size göre değişebilir. Doğru sütyen seçiminde dikkat edilecek ilk şey, göğüs yapınızdır. Buna ek olarak giyim tarzınızda size en çok hitap eden sütyenin seçiminde önemli. Sütyenlerde, genel olarak full cup, toparlayıcı, plunge ve push up gibi modeller öne plana çıkıyor. Bunun dışında, iddialı tarzı ile bralet sütyenler gençler arasında popüler. Bralet sütyenler, sadece sütyen amaçlı değil aynı zamanda dış giyimde de tercih edilebilmekte. İhtiyaca yönelik ürünlere gelirsek, farklı sütyen modelleri de var.

Hamileler İçin En İdeal Sütyen: Emzirme Sütyeni

Kadınların iç giyiminin önemli öğesi sütyenlerde, tasarım ve tarzdan ziyade çoğu zaman ihtiyaçlar ön plana çıkıyor. Bunlardan biri de, emzirme sütyeni seçenekleri. Hamilelik döneminde göğsün büyümesine bağlı olarak bazı kadınlar toparlayıcı sütyenleri tercih ederken bazıları ise emzirmeyi daha kolaylaştırmak adına emzirme sütyeni kullanıyor. Peki emzirme sütyeni nedir, nasıl kullanılır? Emziren kadınlar, bebeğin süt emme ihtiyacı baş gösterdiğinde normalde sütyenini çıkarmak ya da ayırmak zorunda kalıyor. Ancak emzirme sütyenleri bunun için özel geliştirilmiştir ve sütyeni çıkarmadan emzirmek mümkün olur. Tek elle açılabilen emzirme sütyeni, göğüs pedi de içeren ürünlerdir.

Erkek Pijama Takımında Sağlıklı Kumaş Seçimi

Erkek giyim ürünleri içinde, uyku esnasında iyi bir deneyim sunması adına pijama takımlarının seçimi çok önemli. Her gün ortalama 8 saat uyuyoruz ve cildimiz, pijama ile bu süreçte doğrudan temas ediyor. Bu nedenle, iplik ve kumaş yapısı sağlıklı ürünleri tercih etmek önemli. Peki erkek pijama takımında nasıl seçim yapmak gerekiyor? En kaliteli ve sağlıklı erkek pijama takımlarının sahip olması gereken kumaş yapısı genellikle pamuktur. Sıcak tutan bir kumaş yapısına sahip olan pamuk, gece boyu iyi bir deneyim sunuyor. Buna ek olarak nefes alan kumaş yapısı da tercih edilmesi gerekenlerden, nefes alan kumaşlar terlememeyi sağlar. Erkek pijamalarında terletmeyen özelliğe sahip modelleri de düşünebilirsiniz.

Erkek pijama takımlarına ek olarak, kadın iç giyim ürünlerinde sütyenlerde, emzirme sütyeni başta olmak üzere birçok alternatif sunan Marks & Spencer, aradığınız kaliteli ürünleri keşfedebileceğiniz, internet alışverişine özel indirimli satın alabileceğiniz bir deneyim sunuyor.