Firmaların ya da kişilerin çok daha kolay ve farklı bir yoldan hedefledikleri kişilere ulaşmalarını sağlayan yöntemlerden birisi promosyon ürünlerdir. Özellikle bir şirket ya da kurumun müşteri veya çalışanlarına sunduğu bazı küçük ücretsiz ürünlere denir.

Promosyon ürünleri günümüzde en sık defter, kalem, ajanda ve benzeri ürünler olarak göze çarpıyor. Bu ürünlere flash disk ya da power bank gibi teknolojik ürünler de girebiliyor. İlk hedef kullananların memnuniyeti olsa da temelde bu ürünler, şirketin bir reklamı olarak görülebilir niteliktedir.

Promosyon, müşteriyi her zaman mutlu edecek bir hediyedir. Çünkü ürünler her zaman işe yarayan küçük olsa da sosyal hayatta çok kullanışlı olan şeylerden seçilir. Temel strateji budur.

Promosyon Ürünlerinin Kullanım Alanları

Ürünler kullanımlarına göre oldukça fazla değişiklik gösterebilir. Bir defter ya da bir flash disk aynı amaçlar için kullanılmaz tabii ki. Ancak hangi ürün olursa olsun promosyon ürünleri kurumsal açıdan önemli bir detaydır. Bunun dışında kurum ya da firmanın ücretsiz reklamının yapılabilmesini sağlar.

Onlarca model arasından ve fiyatlar aralığından Batı Promosyon, geniş bir skalada yüzlerce promosyon seçeneği sunar. Promosyon içi başvurulabilecek güzel adreslerdendir.  Çünkü tüm ürünleri, kaliteli malzemelerden üretilmekle birlikte hem firmaları hem de kullanıcıları memnun eden özelliklere ve fiyat aralığına sahiptir.

Promosyon Kalem Modelleri Nelerdir?

Ürünler özelliklerine göre birçok gruba ayrılabilir. Promosyon kalem modellerine değinecek olursak tükenmez, pilot, kurşun kalem gibi modeller mevcuttur. Başka bir grup ise yapılarına göre sınıflandırılır. Örneğin metal, plastik, tahta gibi kalemler de yapılarına göre gruplara ayrılır.

Kalemlerin çeşitlerine göre verildiği yerlerde değişebilir. Örneğin bir dershanede öğrencilere kurşun kalem verilirken bir şirkette çalışanlara pilot kalem verilebilir. Promosyon kalem açısından böyle değişiklikler söz konusudur.

Promosyon Kalem Nerelerde Kullanılır?

Şirketler, okullar, özel hastaneler birçok promosyon dağıtabilir. Hedef kitlelerine ne çok kalem sunan sektörler bunlar olarak görülüyor. Özellikle öğrencilerin tabii ki birinci tercihleri kalem ve benzeri kırtasiye ürünleridir. Nerede kullanılır konusunda gelince tabii ki ürüne göre değişiklik gösterir.

Üzerinde verildiği yerin adı yazan bu ürünlerin aynı zamanda reklam ürünü olduğunu düşünürsek sürekli göz önünde olmaları iyi olacaktır. Örneğin bir kalem her zaman kullanılabilir. Kullanım alanı olarak bir promosyon kalem tabii ki birlikte verildiği bir defter ile kullanılır diyebiliriz.

Promosyon Kalem Fiyatları Nelerdir?

Kalemlerin fiyat aralığı tercih edilen türe göre belirlenir. Özellikle çağı yakalamak için yapılmış dokunmatik kalemler son zamanlarda tercih edilir olmuştur. Ancak dokunmatik kalem olması fazla bir masraf demek değildir.

Özellikle toplu alım gibi durumlarda promosyonları yapacak kişiler için de oldukça yüksek indirimler yapılmaktadır. Hem ürün yelpazesinin genişliği hem de fiyatın uygunluğu için Batı Promosyon sizlere kaliteli bir alım yapma olanağı sunar. Promosyon ürünleri için en uygun fiyatlara Batı Promosyon üzerinden ulaşabilirsiniz.