Saç ekimi, hem kadın hem de erkekler için estetik görünümün önemli faktörü olarak görülmektedir. Saçların gür ya da seyrek olması kişilerin özgüven seviyesinde etkili rol oynamaktadır.

Özellikle sağlıklı ve canlı saçlar, karşı cinse karşı beğenilme çekici görünme güdülerini de desteklemektedir. Bu nedenle saç kaybı yaşayanlarda psikolojik sorunlar ve özgüven kaybı gibi istenmeyen durumlar ortaya çıkabilmektedir.

Saç Ekimi Yöntemleri Nelerdir?

Doğal saçlara kavuşmak için plastik cerrahi tarafından uygulanan pek çok yöntem bulunmaktadır. Genel itibariyle greftlerin toplanması ve yerleştirmesi şeklinde farklı yöntemler kullanılarak yapılmaktadır.

Teknolojik yöntemlerin gelişmesi ile birlikte ekim yapılacak alanın büyüklüğüne göre de farklılık gösteren bu yöntemlerin seçiminde en doğru kararı doktorunuz verecektir.

Saç Ekimi Fiyatları 2022

Kullanılan yöntemlere göre saç ekim fiyatları değişiklik göstermektedir. Bu konuda en net bilgiyi almak için saç ekimi yaptırmak istediğiniz klinik ile irtibata geçilmesi gerekmektedir.

Uzman doktor tarafından yapılan incelemenin ardından yapılacak işlemler belirlenerek, gerekli fiyat listesi tarafınıza bildirilecektir. Ciddiye alınması gereken bir operasyon olup, ucuza işlem yaptırmak için riske atılmamalıdır. Alanında uzman hekimler ve kapsamlı bir klinik tercih edilmesi gerekmektedir.

Türkiye’de saç ekimi

Estetik kaygıların başında gelen saç dökülmelerine en etkili çözüm olanağı konusunda Türkiye en önde gelen ülkeler arasında yer almaktadır. Bu konuda alanında uzman estetik doktorlarının sunduğu saç ekimi sayesinde başarılı sonuçlara ulaşmam kaçınılmazdır.

Farklı saç ekim teknikleri ile kişiye özel saç ekim yöntemleri arasından yapacağınız tercihler ile kalıcı ve doğal saçlara sahip olabilirsiniz. Karar verdiğiniz andan itibaren kliniğimizde verdiğimiz profesyonel hizmetlerimiz ile sizleri doğal ve güçlü saçlara doktorumuz Op. Dr. Ozan Balık ile kavuşabilirsiniz.

Daha fazla bilgi için lütfen ziyaret edin:

https://www.ozanbalik.com/sac-ekimi/