Eskişehir Su Depoları olarak hizmet veren Santaş, çevre illerden Afyon, Kütahya, Bilecik gibi illerden su deposu için arayan müşterilerine de memnuniyetle yardımcı olmaktadır.

Suya ve sulamaya dair tüm çözümleri bir araya toplayan Santaş, polietilen su deposu denilince Eskişehir ilinde akla gelen ilk firma olmayı başarmıştır. 

Polietilen depo üretiminde kaliteden ödün vermeyen Santaş, dikey ve yatay tipte tek katmanlı su depoları, çift katmanlı su depoları ve üç katmanlı su depoları olarak değişik litrelerde sunmaktadır. Ayrıca konik silo tipinde üretim ve stok depoları, salamura ve turşu depoları, şalgam, süt, zeytinyağı depoları gibi pek çok sektöre hitap etmektedir. Santaş polietilen su depolarını www.eskisehirsudeposu.com dan detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

Şişme su depoları, 100 litreden 100 tona kadar depolama imkanı veren portatif çözümü sizlere sunarken esnek yapısı sayesinde uzun ömürlü kullanım imkanı sağlayan şişme su depolarını kullanım suyu depoları, içme suyu depoları ve mazot depoları olarak ayırmaktadır. Santaş şişme su depolarını www.sismedepo.com dan detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

Santaş, modüler prizmatik su depolarını 4 ana başlıkta toplamıştır. Hazır (elektro galvaniz) modüler su deposu, sıcak daldırma galvanizli modüler su deposu, paslanmaz 304 veya 316 kalite krom modüler su deposu ve GRP/SMC modüler su deposu olarak modüllerin birbirine cıvatalarla birleştirilerek büyümesi sonucu oluşan modüler su depolarını içme suyu, kullanım suyu ve yangın su deposu olarak kullanabilirsiniz. Yatay silindirik kompozit modüler içme ve kullanım suları, yağmur suyu depolama, foseptik depoları olan yeraltı tankları için bilgi almanızı tavsiye ederiz.

Daha büyük hacimlerdeki sulamalarınıza özel olarak da tarımsal sulama havuzları ve göletleri ile hizmet veren Santaş, toprak havuz sistemlerinde gerek devlet su işleri gibi devlet dairelerinde gerek il su idarelerinde gerekse özel işleriyle yurtiçi ve yurtdışında yaptığı birçok iyi projede adından söz ettirmektedir. İstenilen tonajlara uygun olarak geomembran kaplama sistemleriyle müşterinin bütçesine uygun olarak seçilen EPDM membran, homojen PVC membran, donatılı PVC membran HDPE membran gibi jeomembran türlerinden uygulama yapmaktadır. Daha fazla bilgi için firmanın web sitesini www.santasizolasyon.com.tr ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.