Profesyonel elektrik hizmetleri kapsamında faaliyet veren firmamız Evlerde, Ofislerinizde, Otel, Okul, Hastane gibi tüm işletme ve müstakil evlerinizde teknik anlamda oluşabilecek arızalar ittina ile  giderilir. Elektrik işleri ihmale  ve acemi insanların yapacağı  bir iş değildir. Bazen evlerimizin herhangi bir bölümünde, yada prizlerinde ısınma sebebi veya kullandığımız mutfak eşyasının kısa devre yapması sonucu elektrik arızası meydana gelebilmektedir. Başlıca bu sorunun kaynağı cihaz içindeki teknik bir arıza sebebiyeti yada iç tesisat alakalı fazla güç yük binmesi sonucunda tesisat sıkıntısı yaşanabilir bu durumlarda yapılacak ilk işlem ana şarteli kapatıp size en yakın Sultangazi elektrikçi arayarak servis hizmeti talep etmeniz yeterli olacaktır.

Acil Elektrik Ustası

Elektrik arızaları birçok farklı nedenlerle ve kullanılan malzeme ile alakalı bazen olabilir. Dikkat edilmesi gereken bazı detaylar şunlardır. 

Evinize işyerinize çağırdınız ustanın işin ehli ve uzman biri olması sizin için daha avantajları var ve tecrübeli deneyimli olması gerekmektedir.

Kullanılan priz, şartel, kablo ve diğer tüm elektrik tesisatı için kullanılacak malzemelerin TSE standartlarında olmasına önem vermeliyiz. Çünkü kaliteli malzemeler hem güvenli ve düzgün çalışır ayrıca uzun süreli kullanabilirsiniz.

Gece gündüz günün  sizlere hizmet  verebilmek için uzman  ustalarımız teknisyenler ekibimizle yıllardır güvenilir işinde aktif referanslar ile çalışıyoruz. Elektrik arızaları haricinde diğer tüm başlıca İnternet arızaları kabloluma işleri, Uydu çanak anten kurulumu, Avize montajı, Güvenlik kamera sistemleri kurulumu arızaları, işlerinizde bölgesinde ve tüm Avrupa yakasında mobil servis hizmeti güler yüzlü kadromuz ile elektrikçi  hizmeti vermeyi sürdürmektedir. Bilgi ve servis almak için bizi aramanız ve arızalarınız hakkında teknik bilgiye sahip olabilirsiniz.

Tüm Elektrik Arızaları ve Başlıca Sebepleri?

Evin sigorta panosunda sürekli ana şartel atıyor neden atar?

Özelikle mutfak kısımlarında bu durum daha çok etken olur. Genellikle mutfakta Çamaşır makinesi, Bulaşık makinesi yanısıra Fırın ve ani su ısıtma cihazların fazla elek çekmesi sonucu oluşur. Diğer etkenlerden biri de her şeyi bir arada çalıştırmamak  hafif yük de tesisatınıza zarar görmeyecektir. 

Priz ve kablolama da yanık kokusu var ne yapmalıyım?

Genelde bu tür durumlarda öncelikle elektriği kesmeniz gerekmektedir. Sonrasında size en yakın bir Elektrikçi Ustası ile irtibata geçip servis çağırmak olacaktır.

İnternetim sürekli kopuyor ve Adsl Işığı yanmıyor Sebepleri?

Öncelikle İnternet sağlayıcısı ile iletişime geçip arızanın kaynağını  nerde olduğu ve Santral kaynaklı olup olmadığını kontrol edilmesi gerekmektedir. Bunun dışında bir surun ise uzman teknisyen bir elektrik ustası çağırmak ve kablo tesisatı test etmeniz gerekecektir.

Gaziosmanpaşa Elektrikçi Ustası 

İlçemizde  ve bölgemizde haftanın  7-24 aktif hizmetler ile evlerde işyerlerimizde ofis aydınlatma sistemleri kurulumu noktasında 2014 yıllından beri siz müşterilerimizin memnuniyetine layık olmaya hedefleyen bir firma olarak çözüm odaklı ve hizmete kaliteli güveni bir arada sürdüren teknik servis ustalarımızın Pano arızaları ve diğer yüksek gerilim elektrik işleri, Alçak gerilim ve zayıf akım kablo tesisatı işlerinde size yılların deneyimli ustaları ile güven içerisinde hizmet veren Gaziosmanpaşa elektrikçi başlıca tüm mahallelerine caddelerinde size en hızlı ve yakın noktasında hazır servis ustalarımızı çağırabilir veya bizi arayarak bilgi alabilir yada istediğiniz güne saate randevu alarak işlerinizi zamanınızdan kaybetmeyerek tüm Elektrik İşleri, Tadilat işleri, Uydu çanak anten kurulumu, İnternet arızaları kablolama konularda Avize asma montajı dahil birçok işinizi istediğiniz zamana ayarlayıp size randevu ulaştırabilirsiniz. Bizi hemen arayıp adresinizi veya konumunuzu atmanız yeterli olacaktır. 

BAŞLICA SERVİSLERİMİZ ELEKTRİKÇİ USTASI

ELEKTRİK ARIZALARI 

İNTERNET ARIZALARI 

UYDU ÇANAK SERVİSİ 

AVİZE ASMA MONTAJ İŞLERİ 

TOPRAKLAMA HATTI ÇEKİMİ 

GÜVENLİK KAMERA SERVİSİ 

LED AYDINLATMA OFİS ELEKTRİK SİSTEMLERİ 

TADİLAT İŞLERİ 

ŞOFBEN MONTAJI TERMOSİFON MONTAJI ELEKTRİK İŞLERİ 

KLİMA KOMBİ ELEKTRİK TESİSATI İŞLERİ